RocketTheme Joomla Templates
     

epiesa.ro
Amazon intra pe piata jocurilor online sociale

amazon-jocuri-online Cel mai mare retailer din lume , compania americana Amazon a lansat primul sau joc social online si odata cu aceasta anuta o competitie stransa pentru compania Zynga.

Intrarea pe piata de jocuri noi a marelui brand american i-a luat prin susprindere pe toti din industrie. Primul joc lansat de Amazon se numeste The Living Classics, si a fost conceput pentru a fi integrat in retele de socializare precum Facebook, acolo unde Zynga detine suprematia absoluta.

Va puteti intreba pe buna dreptate ce i-a apucat pe cei de la Amazon sa faca jocuri online? Compania cu sediul in Seattle anuntase de abia marti ca se va lansa pe piata jocurilor online printr-un departament special din cadrul grupului.

"Stim ca foarte multi utilizatori ai nostri iubesc jocurile sociale online " se precizeaza pe blogul oficial al companiei. "Stim ca putem face jocuri excelente, accesibile usor care i-ar face pe clientii nostri sa le joace oricand".

Primul joc al companiei Amazon , Living Classics incurajeaza utilizatorii sa reuneasca o familie de personaje animate( vulpi in special ). " Jucatorii ajuta la reunirea vulpilor explorand scene ilustrate minunat si cautand diverse obiecte miscatoare ", apare descrierea jocului pe blogul companiei.

Aceasta slujba nu se poate face de unul singur ci doar colaborand cu toti prietenii tai de pe Facebook.

"Zynga are motive importante de ingrijorare odata cu lansarea Amazon Game Studios, dar asa fac intreaga industrie de jocuri online care este de abia la inceputuri" a precizat Douglas McIntyre de la 247wallst.com.

Compania Amazon are forta de a schimba industria jocurilor online de la inceputuri plapande spre centralizarea intr-un pol puternic asa ca Electronic Arts, precizeaza acelasi McIntyre.


 

Statistici site

Membri : 1280
Conţinut : 131
Număr afişări conţinut : 426259

Cine este online?

Avem 15 vizitatori online

Partenerii mei