RocketTheme Joomla Templates
     

epiesa.ro
Animale pe banda de alergare

Animale-pe-banda-de-alergare Mai ales la câini și pisici operate, dar și la boli cronice ale sistemului musculo-scheletic, se observă în timp după operație că animalele nu fac uz sau doar puțin și atunci într-un mod foarte gingaș, de membrele afectate.

Mai ușor decât banda de alergare sub apă, aceste fobii se pot corecta pe banda de alergat manuală și cu puțină răbdare animalele dv. vor prinde curaj pentru a învăța din nou să umble normal. Adesea este suficientă 1, 2 sesiuni pentru a le arăta animalelor dv. cât de bine pot merge iar.

Animalul iși recapata încrederea în sine și simte cat de ușor si benefic este să abandoneze postura de apărare a membrului afectat. Se poate realiza acest efect prin utilizarea benzii de alergare la o viteza uniformă, animale trebuie să se adapteze la o situație complet diferită afară în spațiu deschis. Desigur, durează puțin până animalul se poate încrede și împrieteni cu banda de alergat, doar după această fază se poate începe cu trainingul propriu-zis, după ce este eliminat factorul stres.

Ca să se obișnuiască cu banda de alergare pentru câini aduceti jucăria lui preferată lângă el, și de asemenea recomandăm recompense si laudă la adresa animalului dv de companie cât mai des posibil. Pentru dezvoltarea separată a diferitelor grupe de mușchi există benzi de alergatcu un mecanism special carevă permite să setați unitatea de a instrui grupuri specifice musculare.

Pentru aceasta, programele de bandă de alergat diferite imită de exemplu mersul în pași mici sau bucăți de pantă. Acestea pot fi atat de moi și line (1%), încât de exemplu un câine nici nu au observat în timpul antrenamentului diferența. Unele benzi de alergare pot fi prelucrate profesional, astfel încât garantează un nivel înalt de protecție al gleznei sau împotriva alunecării.

Trainingul trebuie făcut intens și este folosit la câini pentru a construi masa musculara: fie după o interventie chirurgicala, fie pentru prevenirea acesteia. Anumite teste arată că animalele de companie se concentrează mult de aceea vă rugăm să rețineți că ei trebuie sa fie odihniți și înainte și după începerea training -ului. Rezistenta si coordonare de formare: aceasta este un program pentru animalele dv. de companie cu un training avansata.

Acesti pacienti cunosc banda de alergare deja iar mersul lor este de mult îmbunătățit, ligamentele sau membrele lor pe care s-a axat trainingul sunt întărite și se pot acum antrena foarte concentrat. În acest segment al triningului pe bandă nici nu mai trebuie intervenit manual și exercițtile pot varia în funcție de starea de condiție pentru a decide dacă este un pic mai mult sau mai puțin abrupt în sus sau în cazul în care câinele se extenuează deja cu câteva minute prea repede.

Pentru toate aceste cazuri e valabilă aceeași concluzie: o banda de alergat nu poate înlocui mersul pe jos! Poate pentru multe animale banda de alergat poate deveni o distracție, darnu o pot înlocui niciodată cu mersul în natură, nu numai fizic, ci și psihic.

 

Statistici site

Membri : 1205
Conţinut : 131
Număr afişări conţinut : 401827

Cine este online?

Avem 89 vizitatori online

Partenerii mei