RocketTheme Joomla Templates
     

epiesa.ro
Bicicleta DHS pentru copii si adulti

Bicicleta-DHS-pentru-copii Ciclismul este foarte bun pentru a arde calorii. Puteti arde aproximativ 200 de calorii pe ora la o plimbare cu bicicleta. Acest sport este distractiv si va ajuta sa va mentineti sanatosi si plini de viata.

Pretul bicicletelor variaza foarte mult, daca doriti o bicicleta de oras cu siguranta este mai ieftina decat un mountain-bike insa toate aceste depind de stilul pe care vreti sa-l abordati. Pe piata o sa gasiti o varietate mare de producatori de bicicleta. Bicicletele DHS sunt destul de ieftine si destul de bune. Cei de la DHS, au diferite modele pentru diferite stiluri. Pe piata din Romania si nu numai, exista biciclete DHS mountain bike, bicicleta DHS de oras, pliabile, BMX-uri, cross, etc.

Atunci cand alegeti o bicicleta, indiferent de producatorul spre care va indreptati trebuie sa va puneti anumite intrebari:

  • Unde vreau sa folosesc bicicleta (pe drumuri accidentate, prin parc, pe poteci, la drum lung, etc.)?
  • Pentru ce o folosesc (pentru distractie, pentru fitness, pentru a merge la lucru, pentru concursuri, etc.)?
  • Raspunsurile voastre la aceste intrebari va pot ajuta sa determinati tipul de bicicleta de care aveti nevoie.

Optiunile voastre trebuie sa include:

  • Mountain bike . Aceste biciclete sunt perfecte pentru drumurile accidentate, drumuri de tara, perfecte pentru urcat si coborat dealuri, ideale pentru obstacole. De obicei aceste biciclete au suspensii atat pe fata cat sip e spate.
  • Bicicletele rutiere. Acestea au jante mai inguste decat bicicletele de munte si sunt bune, daca va deplasati in mare parte pe drumuri. Sunt ideale pentru turisti si pentru a merge pe distante lungi pe strazi.
  • Bicicletele hybrid sunt o incrucisare intre bicicletele de munte si bicicletele rutiere. Sunt bune atat pentru pavaje cat si pentru off-road. Aceste biciclete se gasesc intr-o mare varietate de modele, culori si preturi.
  • Bicicletele de agrement. Aceste biciclete pot fi accesorizate cu un cos si puteti merge la cumparaturi. Ele sunt create doar pentru distractie si pentru plimbari. Cei de la DHS au o gama variata de biciclete de acest gen. Puteti gasi pe piata biciclete DHS si la Sportaddict.ro de oras cu un design foarte placut si dragut, o multitudine de culori care o sa incante orice priviri. Bicicletele de curse sunt mai usoare in greutate si sunt proiectate pentru viteza. Sunt realizate din material de inalta tehnologie si pot fi ceva mai scumpe.

Bicicleta trebuie sa se potriveasca perfect astfel riscati sa aveti dureri musculare si va pot descuraja. Ideal ar fi sa puteti proba bicicleta inainte de a o cumpara. Bratele ar trebui sa aiba o curba usoara la cot asta indica daca esti prea aproape sau prea departe de ghidon. In mod normal orice tip de bicicleta, mai putin bmx-urile se aleg in functie de inaltimea voastra.

 

Statistici site

Membri : 1205
Conţinut : 131
Număr afişări conţinut : 401806

Cine este online?

Avem 68 vizitatori online

Partenerii mei