RocketTheme Joomla Templates
     

epiesa.ro
Cand poti folosi o camera spion ?

Cand-poti-folosi-o-camera-spion Nu trebuie sa fii un James Bond pentru a folosi o camera spion. Camerele spion sunt din ce in ce mai utilizate pe scara larga, deoarece reusesc sa ofere o multime de domenii de aplicare si o multime de avantaje. Din ce in ce mai mici si cu performante impresionante, acestea pot fi folosite in situatii extrem de diversificate.

Care sunt, asadar, cele mai intalnite situatii in care poti folosi camere spion?

Supravegherea bebelusilor. Un copil nou nascut trebuie sa fie supravegheat tot timpul. Din pacate, parintii nu pot sa stea chiar non stop cu el. Exista momente in care merg la cumparaturi, exista momente cand fac baie sau exista momente in care dorm.

Camerele spion si sistemele dezvoltate de supraveghere ii ajuta pe parinti sa aiba mereu un ochi vigilent asupra copilului si sa il stie mereu in siguranta.

Supravegherea angajatilor. Nu doar bebelusii pot fi supravegheati, ci si angajatii. Daca administrezi o afacere care se bazeaza pe munca unor angajati, trebuie sa te asiguri de eficienta acestora.

Nu intotdeauna cei care lucreaza pentru tine o fac cu toata tragerea de inima, asadar, camera spion iti poate dezvalui informatii utile despre modul in care este desfasurata intreaga activitate.

Filmarea unor momente inedite. Youtube-ul este plin de filmulete inedite, amuzante sau interesante. O mare parte dintre ele au fost filmate cu astfel de camere. Ascunse in nasturi, in ochelari sau in diverse alte elemente " la purtator", camerele de supraveghere pot sa surprinda momente care sa te transforme intr-o adevarata vedeta online.

Supravegherea copiilor. Aminteam de supravegherea bebelusilor, care sunt total neajutorati. Chiar daca acestia cresc, asta nu inseamna ca ajung sa fie in deplina siguranta. Un sistem de supraveghere spion poate sa urmareasca prichindeii pentru a le descoperi obiceiurile si modul in care inteleg anumite lucruri. In felul acesta, copilul tau poate sa beneficieze de o educatie mult mai corecta.

Unde gasesti cele mai bune camere spion?


In ultima vreme au aparut numeroase site-uri destinate acestei activitati. Vei putea sa gasesti zeci de variante de camere si de dispozitive pentru spionaj ascunse in obiecte la care nici nu te-ai gandi.

Jucarii de plus, pixuri, ochelari, cani, brelocuri..toate pot fi gazda unui dispozitiv ce filmeaza si toate se potr transforma in instrumentul principal pentru captarea unor informatii cat se poate de interesante.

 

Statistici site

Membri : 1205
Conţinut : 131
Număr afişări conţinut : 401833

Cine este online?

Avem 92 vizitatori online

Partenerii mei