RocketTheme Joomla Templates
     

epiesa.ro
Cantece pe care va sfatuim sa nu le puneti la nunta

Cantece-pe-care-va-sfatuim-sa-nu-le-puneti-la-nunta Cu totii stim cat de importanta este o formatie nunta pentru un eveniment atat de special. De aceea, atunci cand ne hotaram sa facem acest pas important, este esential sa alegem o formatie nunta profesionala, asa cum este Mihai Dinescu Band.

Cei interesati de serviciile pe care le ofera acest band sunt sfatuiti sa arunce o privire pe MihaiDinescu.ro.

Muzica de nunta ajuta la stabilirea unei stari de spirit si a unui stil particular pentru actiune. Nu trebuie sa ramaneti doar la clasici, insa faceti alegerile muzicale cu gust. Nu toti cei invitati se vor prinde de anumite glume sau insinuari fine. Este nunta ta, dar fii o gazda buna si lasa urmatoarele melodii pe MP3-ul personal, acolo unde le este locul.

Macarena – Los del Rio

Aceasta melodie a devenit aproape un cult, in special in cazul nuntilor, insa a inceput sa sufere de suprautilizare. Muzica special dedicata dansului poate deveni iritanta, cu exceptia cazului in care credeti ca oaspetii vor adormi inainte ca festivitatea sa se fi terminat sau daca exista foarte multi copii ce trebuie distrati continuu. Alte asemenea melodii ce trebuie evitate sunt: Cha-Cha Slide, Chicken Dance si Electric Slide.

Closer – Nine Inch Nails


Acesta este un exemplu de melodie extrema, care este prea grafica si prea intima pentru o celebrare de nunta. Pur si simplu nu este potrivita pentru o reuniune de familie. Asa ca, daca nu este o nunta de noapte tarzie destinata exclusiv adultilor, alegeti ceva mai putin evocator. Daca versurile cantecului special sunt prea vulgare pentru a le imprima pe invitatii, atunci luati in considerare alegerea unei alte melodii.

Every Breath You Take – The Police


Poate ca ati observat, deja, ca alegem melodii care reprezinta diferite categorii de management prost al muzicii de nunta. „Every Breath You Take” ar putea suna ca o melodie de dragoste puternica, insa in realitatea aceasta este o melodie despre obsesia romantica. Cantecul a fost scris de Sting in timpul in care mariajul sau era pe cale sa se destrame.  Atunci cand povestea din spatele versurilor unei melodii reprezinta o idee negativa sau chiar distructiva precum violul, crima, suicidul sau urmarirea, cantecul nu este adecvat pentru o nunta.

I Will Always Love You – Whitney Houston sau Dolly Parton

Cantecele despre iubirea care se termina prost nu vor stabili tonul potrivit pentru o nunta. Acestea ar putea purta chiar ghinion. Cand alegeti cantece de dragoste, cautati unele simple, optimiste, care sa ofere mai mult decat o perna pe care sa plangeti atunci cand povestea s-a terminat.

Ziua nuntii ar trebui sa reflecte sentimente de fericire, cu melodii despre gasirea acelei persoane speciale din viata voastra. „I Will Always Love You” face parte din destule liste de muzica de nunta, insa nu este o alegere foarte buna.

My Heart Will Go On – Celine Dion (cantecul-tema al filmului Titanic)

Aceasta este o alta melodie de dragoste in care povestea se termina prost. Cantecul este inca o marturie a puterii nemuritoare a dragostei – ei bine, iubirea e transcendenta, nu? Gresit. Tipul din Titanic moare. E trist. Melodiile triste nu sunt pentru nunta.
 

Statistici site

Membri : 1205
Conţinut : 131
Număr afişări conţinut : 401834

Cine este online?

Avem 93 vizitatori online

Partenerii mei