RocketTheme Joomla Templates
     

epiesa.ro
Care sunt cele mai bune procesoare pentru smartphone?

Care-sunt-cele-mai-bune-procesoare-pentru-smartphone La un moment dat, toata lumea are probleme in ceea ce priveste buna functionare a telefoanelor mobile. Chiar si cei cu iPhone au nevoie de reparatii iPhone, chiar daca la un asa pret ai impresia ca te va tine mult si bine acest telefon.

Oamenii apeleaza la service-urile GSM pentru a-si rezolva diverse probleme care afecteaza buna functionare a dispozitivului. Daca vrei sa beneficiezi de un service GSM serios, care se ocupa de reparatii iPhone, Samsung sau alte marci de telefonie mobila, site-ul http://www.servicegsm.ro/iphone iti sta la dispozitie. Intra in legatura cu specialistii care stiu intr-adevar sa-ti repare smartphone-ul.

Cei mai multi, atunci cand cumpara un telefon inteligent, vor ca acesta sa raspunda rapid la comenzi, sa aiba o cursivitate impecabila si o capacitate de functionare uimitoare. In principal, aceste lucruri tin de performanta procesorului pe care il are un anumit model de telefon.

• Procesorul dual-core
Acest tip de procesor este des intalnit la o multime de telefoane inteligente. Cu un astfel de procesor, sistemul de operare functioneaza rapid si sarcinile sunt executate in paralel, ceea ce inseamna ca are abilitatea de multitasking. ¬Procesorul dual-core are doua nuclee, fapt pentru care poate procesa mai multe informatii in acelasi timp, ceea ce duce la rularea mai multor aplicatii simultan, dar rapid.

• Procesorul Quad Core
Proceosrul Quad Core a adus o multime de imbunatatiri in ceea ce priveste performanta telefoanelor mobile. Avand un astfel de procesor, iti este permis: sa editezi clipuri video, sa procesezi divere imagini, sa-ti scanezi mai rapid telefonul impotriva virusilor, sa calculezi locatia in care te afli, sa instalezi o multime de aplicatii performante si multe altele. Rularea simultana a aplicatiilor se face mult mai rapid decat la telefoanele care au modelele anterioare de procesoare. Aplicatiile sunt utilizate in mod fluent, iar grafica jocurilor este absolut incredibila.

• Procesorul Tegra 4
Lansat de Nvidia, procesorul Tegra 4 aduce imbunatatiri substantiale fata de predecesorul sau. Ce ne face sa spunem asta? Tegra 4 este de 3 ori mai rapid. In plus, consuma cu 50 % mai putina energie si in ceea ce priveste grafica este de 6 ori mai puternic. Calitatea imaginilor este una absolut uimitoare. Acestea sunt doar o parte din caracteristicile care fac din procesorul Tegra 4 unul dintre cele mai bune procesoare.

• Procesorul Snapdragon 600
Procesorul de care vorbim acum a fost special creat pentru a oferi o performanta demna de luat in seama. El ofera o navigare web rapida, o rulare in mod performant a aplicatiilor si o durata de viata a bateriei de invidiat. Un telefon cu un astfel de procesor poate fi alegerea perfecta.

Informeaza-te bine inainte de a-ti cumpara smartphone-ul dorit si ia in calcul lucrurile care conteaza cu adevarat pentru buna functionare a dispozitivului tau. Nu uita faptul ca procesorul este unul dintre cele mai importante componente ale telefonului tau si ca doar cu un procesor pe masura te poti bucura de o capacitate de functionare rapida a telefonului tau. Alege telefonul cu procesorul cel mai potrivit nevoilor tale.


 

Statistici site

Membri : 1280
Conţinut : 131
Număr afişări conţinut : 426285

Cine este online?

Avem 44 vizitatori online

Partenerii mei