RocketTheme Joomla Templates
     

epiesa.ro
Cat va poate costa sa reparati un iPhone 6?

Cat-va-poate-costa-sa-reparati-un-iPhone-6 Inca nu sunteti convinsi de faptul ca un iPhone 6 este smartphone-ul potrivit pentru dumneavoastra? Va este teama ca veti avea nevoie de o inlocuire display iPhone 6, care va poate costa mai mult decat v-ati dori? Fiecare iPhone 6 vine cu o garantie de un an si cu toate acestea, cei de la Apple au publicat preturile oficiale pentru reparatii.

Chiar daca sunt destul permisivi cu privire la modalitatea de a repara dispozitivele produse, Apple a facut public pe site-ul companiei preturile oficiale pentru repararea unui iPhone 6 si iPhone 6 Plus post garantie.

Persoanele care au probleme cu display-ul din diferite motive si au nevoie de inlocuire display iPhone 6, trebuie sa achite 109 dolari, pentru reparatie. In ceea ce priveste telefonul iPhone 6 Plus, reparatia display-ului necesita achitarea unei sume mai mari, de 129 de dolari.

Cel mai mare pret pe care il puteti plati pentru a reda functionalitatea propriului smartphone Apple este de 229 pentru iPhone 6 si 329 de dolari pentru iPhone 6 Plus. Preturile variaza in functie de cat de grava este defectiunea.

Aceste preturi nu trebuie sa va ingrijoreze, pentru ca nu orice telefon necesita o reparatie, iar cele mai multe dintre defectiuni sunt produse de simple accidente. Daca va intereseaza mai multe informatii cu privire la schimbarea display-ului, puteti vizita website-ul http://www.servicegsm.ro/inlocuire-display-iphone/ .

Nu orice display spart inseamna ca trebuie sa fie inlocuit. Exista situatii fericite in care doar ecranul de proiectie este cel cu probleme, astfel incat defectiunea este una superficiala si nu necesita inlocuirea display-ului. Persoanele care se afla in astfel de situatii vor plati mult mai putin, deoarece un ecran de proiectie costa mult mai putin decat un display.

Cert este ca preturile oficiale publicate de Apple nu trebuie sa va ingrijoreze. Daca veti avea grija de noul telefon si veti evita socurile mecanice, loviturile si scaparea telefonului pe suprafete dure sau amplasarea unor obiecte grele pe suprafata telefonului, veti prelungi durata de viata a dispozitivului mobil si veti evita aparitia defectiunilor.

Simple accidente si mici clipe de neatentie pot fi regretate in mod considerabil, mai ales atunci cand telefonul pe care l-ati utilizat de putin timp are un display spart si necesita reparatie. In cazul in care va aflati printre nefericitii care trebuie sa isi repare un iPhone 6, iPhone 6 Plus sau modele mai vechi produse de gigantul american, puteti merge la un service gsm, in speranta ca preturile pe care vi le ofera vor fi suficient de avantajoase pentru dumneavoastra.

Inlocuirea unui display se numara printre cele mai costisitoare reparatii pe care le puteti face la un iPhone, iar acestea sunt si printre cele mai frecvente. Asta nu inseamna ca trebuie sa va cumparati un gadget in functie de pretul reparatiilor acestora, ci doar sa luati toate masurile necesare pentru a prelungi durata de viata a dispozitivelor utilizate. In caz contrar, puteti avea o idee despre preturile pe care Apple le recomanda pentru diferite reparatii ale celor mai noi telefoane pe care le produce.

 

Statistici site

Membri : 1205
Conţinut : 131
Număr afişări conţinut : 401837

Cine este online?

Avem 96 vizitatori online

Partenerii mei