RocketTheme Joomla Templates
     

epiesa.ro
Ce este un cos de cumparaturi online?

Ce-este-un-cos-de-cumparaturi-online In zilele noastre, cu putina pregatire, oricine poate deveni antreprenor. Cei care se hotarasc sa-si deschida propria afacere trebuie sa ia in considerare faptul ca, pentru a avea parte de succes, trebuie sa fie vizibili in mediul online.

Acest lucru se poate face prin realizarea unui site sau a unui magazin online. Cei care doresc mai multe informatii despre cum pot sa realizeze un astfel de magazin online sunt sfatuiti sa acceseze www.itexclusiv.ro.

Vom vorbi, in cele ce urmeaza, despre ce este un cos de cumparaturi online.

Un cos de cumparaturi online este o metoda virtuala de urmarire a achizitiilor planificate de cineva pe un website. Articole multiple pot fi adaugate intr-un cos de cumparaturi pe un site web.

Apoi, cand cel care face cumparaturile este gata sa plateasca, are posibilitatea de a face acest lucru printr-un simplu pas. Aproape toate magazinele online ofera clientilor aceasta optiune a cosului de cumparaturi, deoarece, desigur, aceasta este benefica afacerii, oferind posibilitatea clientilor de a achizitiona mai multe articole in acelasi timp.

Pentru a accesa cosul de cumparaturi de pe un website, clientul trebuie, de obicei, sa apese pictograma „cosul de cumparaturi”, care este localizata, de cele mai multe ori, in partea de sus a paginii.

De obicei, cosul de cumparaturi online functioneaza intr-o maniera foarte simpla. Atunci cand un client navigheaza pe un website si vede ceva care ii place, acesta poate apasa pe produs si il poate trimite in cosul de cumparaturi.

Articolul va fi apoi salvat pentru a putea fi accesat mai tarziu. Atunci cand clientul se pregateste sa plateasca, acesta are posibilitatea de a ajusta numarul articolelor pe care doreste sa le achizitioneze, poate adauga sau elimina produse in / din cosul de cumparaturi, poate alege optiuni diferite de transport si poate, apoi, sa finalizeze comanda prin plata cu cardul de credit.

Cosul de cumparaturi este adesea salvat (cel putin pentru o zi), chiar daca utilizatorul paraseste site-ul. In alte cazuri, poate fi necesar sa se creeze un nume de utilizator si o parola pentru site, astfel incat utilizatorul sa se poata autentifica si sa-si poata salva produsele adaugate in cosul de cumparaturi.

Unele magazine permit utilizatorilor sa creeze mai multe cosuri de cumparaturi si sa le salveze pentru mai tarziu. De exemplu, cineva ar putea crea un cos de cumparaturi care sa contina cadouri ce vor fi achizitionate in sezonul de iarna, precum si un alt cos cu articole ce vor fi achizitionate pe loc.

Un cos de cumparaturi online poate fi editat pana cand clientul sa hotaraste sa plateasca. Este importanta sa retinem ca avem posibilitatea de a introduce coduri promotionale, discount-uri sau certificate-cadou si ca este imposibil ca acestea sa mai fie introduse dupa ce comanda a fost finalizata si depusa.

De obicei, cosurile de cumparaturi sunt folosite pe site-uri unde un singur comerciant vinde produse. Cu toate acestea, unele site-uri de licitatii ofera, de asemenea, un cos de cumparaturi prin intermediul caruia clientii pot achizitiona produse de la comercianti diferiti.
 

Statistici site

Membri : 1280
Conţinut : 131
Număr afişări conţinut : 426284

Cine este online?

Avem 43 vizitatori online

Partenerii mei