RocketTheme Joomla Templates
     

epiesa.ro
Ce pot posta pe un site web?

Ce-pot-posta-pe-un-site-web Firmele de web design sunt la mare cautare datorita faptului ca numarul site-urilor care se deschid creste de la o zi la alta. Unii isi deschid magazine online, altii pagini personale si tot asa. Practic, poti deschide un site web pentru orice iti trece prin minte.

La fel cum se inmultesc site-urile deschise se inmultesc si firmele de web design, doar ca numarul lor nu este atat de mare. E important sa alegi firma potrivita daca doresti sa ai parte de un site ca la carte. Astazi, recomandarea noastra pentru tine este site-ul www.itexclusiv.ro. Click pe link si vei gasi cu usurinta tot ce te intereseaza, inclusiv preturile practicate.

Revenind acum la intrebarea din titlu, raspunsul cel mai simplu ar fi: depinde. Depinde de ce? Ei bine, depinde de scopul site-ului web.

Daca site-ul pe care il ai este un magazin online, in primul rand el trebuie sa aiba produse, preturi, informatii despre produsele respective. Pe langa aceste informatii care la urma urmei sunt esentiale, mai poti posta si texte care au legatura cu produsele comercializate. De exemplu, daca magazinul tau se ocupa de comercializare produselor cosmetice, poti informa tinerele cum sa-si faca un machiaj de seara sau cum sa arate cat mai natural printr-un machiaj simplu.

Daca site-ul tau e de fapt site-ul unui artist, poti sa postezi pe el tot felul de momente in care iti desfasori activitatea, astfel incat oamenii sa vada exact ceea ce tu oferi. Poti de asemena intr-o astfel de situatie sa folosesti site-ul si ca pe un blog personal, deoarece oamenii in general sunt interesati de viata vedetelor pe care le admira.

Daca vorbim de site-ul unei insititutii publice, pe el trebuie sa apara tot felul de informatii esentiale din domeniu, inclusiv noutatile si modificarile recente din domeniul respectiv. De exemplu, daca vorbim de site-ul unui Minister, trebuie sa fie vizibile pe prima pagina ultimele legi modificate, sau informatiile de acest gen, pentru ca ele sunt adesea cautate de cetatenii interesati.

Daca ai un site personal si nu esti nici comerciant, nici vedeta, poti posta pe el orice te intereseaza, de la imagini la clipuri video, de la pagini de jurnal la texte care argumenteaza anumite pareri sustinute de tine.

Acum pe final, amintim de regulile generale cand vine vorba de postarile pe diverse site-uri:

• Posteaza ceea ce are legatura cu domeniul tau. Nu postezi cum poti face prajituri, de exemplu, cand firma ta comercializeaza incaltaminte.
• Daca ai un blog al site-ului, incarca pe el articole cat mai atractive pentru cititori, articole nici foarte lungi, nici foarte scurte.
• Posteaza mereu noutati din domeniu. Nu ne referim doar la stiri din domeniu respectiv. De exemplu, daca esti comerciant, la rubrica de noutati posteaza ultimele produse incarcate pe site, sau ultimele oferte pentru clienti.

Nu e usor sa administrezi calitativ un site web, fapt pentru care trebuie sa faci totul cat mai responsabil, deoarece concurenta este una destul de mare cam in orice domeniu. Daca vrei sa ai sanse si mai mari de succes, cere consultanta de la firmele specializate.


 

Statistici site

Membri : 1205
Conţinut : 131
Număr afişări conţinut : 401856

Cine este online?

Avem 112 vizitatori online

Partenerii mei