RocketTheme Joomla Templates
     

epiesa.ro
Ce trebuie sa stii despre iPhone 4S

Ce-trebuie-sa-stii-despre-iPhone-4S Daca detii un iPhone 4S si bateria telefonului tau incepe sa dea semne de uzura, este timpul sa iti cumperi si sa montezi un nou acumulator iPhone 4s original pe telefonul tau Apple.

Pretul accesibil al acestei componente este un argument solid care te va face sa nu renunti la iPhone-ul 4S pe care il ai, in ciuda unor probleme semnalate la acesta.

Pentru a cumpara un acumulator iPhone 4s original care sa fie compatibil cu modelul tau trebuie sa verifici compatibilitatea lui cu telefonul pe care il detii. Acesta trebuei sa aiba APN: 616-0582 sau APN: 616-0580.

Astfel, poti cumpara o baterie de calitate foarte buna, originala, de tipul Li-Ion Polymer, de 3,7V si cu o capacitate de 1430 mAh.  Nu uita ca bateriile cu aceste APN-uri sunt singurele pe care le poti cumpara, iar telefonul tau trebuie sa fie compatibil cu ele.

Acumulatorul este compatibil cu 80% din modelele de iPhone 4S de pe piata de profil. Prin compararea informatiilor obtinute in mediul online, oricine poate gasi un pret mic pentru acumulatorul telefonului sau.

Potrivit estimarilor facute de cei de la Apple, acumulatorul acestui model de telefon asigura o autonomie de 8 ore pentru convorbirile in reteaua de telefonie 3G si de 14 ore in reteaua 2G. Pentru navigarea pe internet in reteaua 3G, timpul maxim pe care cineva il poate petrece in mediul online cu o incarcare completa a bateriei ajunge la 6 ore, iar intr-o retea Wi-Fi navigarea pe internet dureaza 9 ore.

Iubitorii de muzica au motive de bucurie, caci ei pot asculta timp de 40 de ore de continut audio cu o incarcare completa a bateriei, in timp ce pentru continutul video bateria rezista nu mai putin de 10 ore. In schimb, in modul de asteptare, iPhone 4S rezista 200 de ore cu o incarcare completa a bateriei.

Calitatile acestui model sunt, pe alocuri, mai bune decat cele ale modelului iPhone 4. Autonomia  pentru convorbirile in reteaua 3G este mai mare cu o ora in cazul modelului iPhone 4S, insa in tretelele Wi-Fi, ea este cu o ora mai mica decat in cazul unui iPhone 4.

iPhone 4 are insa o autonomie de 300 de ore in modul de asteptare, spre deosebire de cele 200 de ore, atat cat are iPhone 4S. Capacitatea bateriei a fost marita pentru acest model, de la 1420 mAh la 1430 mAh, ceea ce se traduce si intr-o marire a greutatii dispozitivului, de la 137 de grame (pentru modelul iPhone 4) la 140 de grame (atat cat cantareste un iPhone 4S).

Utilizatorii iubitori de jocuri vor trebuie sa isi achizitioneze o baterie externa cu ajutorul careia sa o incarce pe cea a telefonului. Multi specialisti au observat ca bateria unui iPhone 4S se poate inlocui usor de catre oricine, spre deosebire de alte modele ale aceluiasi producator.

Cel care executa o asemenea operatiune va avea nevoie doar de un set special de surubelnite si accesorii cu ajutorul caruia sa poata scoate capacul posterior al telefonului pentru a inlatura bateria.


 

Statistici site

Membri : 1280
Conţinut : 131
Număr afişări conţinut : 426269

Cine este online?

Avem 27 vizitatori online

Partenerii mei