RocketTheme Joomla Templates
     

epiesa.ro
Cele mai bune telefoane pentru internet browsing

Cele-mai-bune-telefoane-pentru-internet-browsing Cand vine vorba de achizitionarea unui telefon pentru navigarea pe internet, exista multe aspecte ce trebuie luate in considerare. Poate fi vorba despre dimensiunile ecranului sau browserul in sine, orice motiv poate fi la fel de important la cumpararea unui smartphone.

Cele mai recente aparitii de tip smartphone 4G se pot conecta la retele avansate ce permit un download rapid, la o viteaza mai de calitate decat cea posibila pe telefoanele 3G. Asadar, la cumpararea unui smartphone, alaturi de unele accesorii telefoane ce ar putea interesa utilizatorii, exista si alte criterii ce urmaresc, in mare, eficienta navigarii pe internet.

Cea mai buna claritate pentru un internet browsing comfortabil vizual este oferita de ecranul telefonului Samsung Galaxy S4. Aceasta calitate este oferita atat de tehnologia AMOLED implementata, cat si de dimensiunile ecranului cu o diagonala de 5 inch.

De asemenea, rezolutia de 1920x1080 aplicata pe un ecran Full HD contribuie cu mult la claritatea imaginii oferite de Galaxy S4. Rezolutia mare asigura lizibilitatea textelor atat la zoom in cat si la zoom out, iar gradul de luminozitate permite citirea textelor chiar si sub iluminare naturala directa.

Cu toate acestea, ecranul AMOLED poate oferi un contrast destul de mare, care poate fi ameliorat prin setarea modului natural. In cazul in care calitatea ecranului nu este evidenta, exista si posibilitatea unui display defect, caz in care ecranul poate fi inlocuit, precum multe accesorii telefoane, prin intermediul unui site specializat - www.accesoriigsm.ro.

Cel mai calitativ ecran de dimensiuni mari este cel oferit de Sony Xperia Z Ultra, permitand o mai mare incadrare in ecran a paginilor web. Comparandu-l cu HTC One Max, cu o diagonala de 5.9 inch si cu Samsung Galaxy Note 3, de 5.7 inch, Sony Xperia Z Ultra impresioneaza cu o diagonala de 6.44 inch. Ecranul mare nu este tot ceea ce ofera acest telefon, adaugandu-se si un display Triluminos, ce permite o mai mare varietate de culori, deci imagini mai naturale. Display-ul X-Reality ajuta la completarea pixelilor lipsa, fapt ce poate surveni la imagini definite standard.

Daca utilizatorul nu planuieste sa navigheze intens la nivel de desktop, exista si varianta in care acesta poate face internet browsing pe un ecran mai mic. Asadar, daca unele smartphone par prea mari sau prea scumpe, acestea vin in varianta lor Mini, iar recomandabil este HTC One Mini. Acest dispozitiv nu prezinta un ecran Full HD, dar o rezolutie de 720p care este destul de vibranta pentru un ecran de 4.3 inch. Acest telefon include si un browser destul de rapid, ce incorporeaza un Flash player deja instalat.

Mai exista si varianta unui Samsung Galaxy S4 Mini, care prezinta un ecran AMOLED ce confera o imagine detaliata, dar care, nu atinge performanta vizuala a unui HTC One Mini, din cauza ecranului qHD.

In cazul telefonului iPhone 5S, sistemul de operare iOS7 permite prezenta unei bare URL care se minimizeaza singura, in timp ce utilizatorul navigheaza o pagina web, disparitia automata a butoanelor de navigarea demonstrand spiritul intuitiv al browerului Safari.

De asemenea, iPhone 5S este apreciat pentru viteza internetului si pentru modul Reader, ce permite citirea unei pagini fara a fi distras de alte elemente disponibile pe pagina. Ceea ce le lipseste acestor telefoane totusi este flash playerul, ce poate fi crucial pentru unele telefoane mobile.


 

Statistici site

Membri : 1205
Conţinut : 131
Număr afişări conţinut : 401859

Cine este online?

Avem 115 vizitatori online

Partenerii mei