RocketTheme Joomla Templates
     

epiesa.ro
Cele mai importante pluginuri in SEO

Cele mai importante pluginuri in SEO Site-ul www.clausweb.ro va ofera o selectie a principalele pluginuri de WordPress care ajuta foarte mult in procesul de SEO ( Serarch Engine Optimization – optimizarea motoarelor de cautare ) si care ar trebui sa se regaseasa pe orice website sunt :

1. All In One SEO este un plugin traditional ce ofera fiecarui post/pagina de pe websiteul dumneavoastra o descriere unicata , un titlu si o serie de cuvinte cheie . Specialistii in domeniu recomanda pluginuri mai inteligente , mai complexe asemenea WordPress SEO by Yarp , sfatul meu este sa utilizati clasicele All In One SEO sau Platinum SEO . All In One SEO este recomandat incepatorilor pentru ca sustine structurarea logica a unui articol si ofera o serie de detalii care va ajuta sa realizati un articol optimizat SEO la cele mai inalte standarde . Mare atentie sa nu utilizati simultan doua dintre aceste pluginuri pentru ca o sa aveti surpriza unui conflict intre acestea .

2. YARPP ( Yet Another Related Post Plugin ) afiseaza articolele relevante cu cel pe care utilizatorul il citeste . Prezinta avantajul unei mobilitati deosebite , putand fi amplasat cu foarte mare usurinta atat sub articol cat si in titlul acestuia ( in special pentru articolele relevante ) . Daca doriti , acest plugin , este capabil sa afiseze pana si o intreaga fraza dintr-un articol relevant . Motoarele de cautare apreciaza foarte mult cand pe o pagina web depisteaza o serie de link-uri care duc la pagini relevante , iar Yet Another Related Post Plugin va pune la dispozitie acesta functie in doar cateva minute si fara ca sa pretinda cunostinte deosebite de programare . Cu alte cuvinte , acest plugin nu numai ca sustine procesul de optimizare SEO ci si ofera cu promptitudine informatiile de care utilizatorul este interest la un moment dat .

Pentru un SEO de calitate aveti nevoie de un reseller gazduire de prima mana, Clausweb.ro .

3. W3 Total Cache poate fi utilizat doar de anumite websiteuri in situatii speciale si are ca principal rol optimizarea vitezei de navigare . Este contraindicat sa utilizati acest plugin pe un website dinamic ( ce este un website dinamic ? un site ce utilizeaza flash sau java ) , spre exemplu un magazin online care prezinta scripturi in java ( vorbim aici despre scripturi ca : adaugare , dimensiune , culoare ) .

4. Google XML Sitemap – un plugin care anunta motoarele de cautare despre schimbarile si imbunatatirile suferite de websiteul dumneavoastra . Este un plugin esential care trebuie sa fie prezent pe orice site .

Social Sharing . Pluginurile de acest tip , putem sa afirmam ca sunt indispensabile pentru orice website deoarece motoarele de cautare acorda o tot mai mare importanta retelelor de socializare , in special semnalelor provenite de la acestea . Cele mai utilizate pluginuri de tip Social Sharing sunt Share This si Sexy Bookmarkts . Aveti posibilitatea de a va crea singuri pluginuri pentru retelele de socializare prin simpla adaugare a unor butoane la finalul articolului , fie in partea stanga , fie in partea dreapta .

Desigur sunt foarte multe pluginuri pe care puteti sa le folositi :
- daca vorbim despre un blog este indicat sa utilizati pluginuri ca All in One SEO Pack , Auto FTP , jQuery lazy load plugin , MobilPress , Plugin Central , SyntaxHighter Evolved , WinkPress
Affiliate Links Manager si WordPress Database Backup .
- daca ne referim la un website utilizam pluginurile amintite mai sus ,
- daca websiteul dumneavoastra este un magazin online atunci aveti nevoie de : Cart66 Lite , Eshop , Jigoshop WordPress E-Commerce , WP E-Commerce , Quick Shop si Yak Shopping Cart .

 

Statistici site

Membri : 1205
Conţinut : 131
Număr afişări conţinut : 401842

Cine este online?

Avem 98 vizitatori online

Partenerii mei