RocketTheme Joomla Templates
     

epiesa.ro
Colia S402 – telefonul ideal pentru orice persoana in varsta

Colia-S402-telefonul-ideal-pentru-orice-persoana-in-varstaTinerii vor telefoane mobile inteligente. Ei isi cumpara tot felul de modele de la Samsung si apeleaza la service-urile care se ocupa cu schimbarea unui display Samsung cu montaj pentru a se asigura de buna functionare a telefonului dupa ce display-ul a fost schimbat. La fel fac si cei care au Nokia, iPhone sau alt model de telefon.

Daca si tu ai Samsung, intra pe www.magazingsm.ro si poti beneficia de servicii complete de schimbare display Samsung cu montaj inclus, deoarece buna functionare a telefonului tau este foarte importanta.

Daca tinerii vor iPhone, cei mai in varsta vor telefoane mai simple. Ce cauta acestia la un telefon mobil?

•    Meniu usor de utilizat.
•    Limba folosita sa fie cea materna.
•    Scrisul de pe ecran sa fie mare.
•    Sa fie simplu de raspuns si de inchis.
•    Bateria sa dureze mult.
•    Sunetul sa se auda tare atat cand telefonul suna, cat si in timpul convorbirilor. 

Este normal ca cei in varsta sa caute astfel de telefoane. Ei nu sunt adeptii telefoanelor inteligente, deoarece tehnologia folosita de acestea este greu de utilizat de catre ei. Daca si tu ai in familie o persoana mai in varsta care are nevoie de un telefon mobil, poti alege modelul S402 de la Colia.

Acest model pare a fi telefonul ideal pentru persoanele in varsta. Pe langa faptul ca pe ecran sunt afisate cifre si litere foarte mari, chiar si cifrele de pe tastatura sunt foarte mari. Batranii vor folosi cu usurinta un astfel de model. Functiile pe care acest telefon le are sunt doar functii utile, iar calitatea sunetului este una foarte buna.

Referitor la partea legata de durata de viata a bateriei, aceasta este de pana la 10 zile. Un alt aspect util al acestui telefon este lanterna care poate fi folosita foarte usor, devenind functionabila prin simpla apasare a unui buton de pe lateral.

Un ultim aspect foarte util pe care tinem sa-l amintim este butonul de urgenta. Pe spatele telefonului se afla un buton care poate fi setat astfel incat in momentul in care este apasat pentru cateva secunde sa initieze un apel fie la numarul de urgenta 112, fie la o persoana apropiata.

Daca te gandesti ca asta e tot, te inseli. De ce? Pentru ca acest telefon incredibil de folositor pentru cei in varsta poate veni la pachet cu un accesoriu mai mult decat util si anume un dispozitiv ce masoara tensiunea arteriala. Dispozitivul se conecteaza extrem de usor la telefon astfel incat batranii isi pot masura tensiunea ori de cate ori doresc.

Telefonul cantareste doar 75 de grame si are urmatoarele dimensiuni: 103 x 49 x 16 mm.

Telefonul poate fi cumparat la un pret foarte accesibil de apoximativ 180 lei si poate fi mai mult decat potrivit pentru cei in varsta.

Daca ai in familie un batran care stii ca se chinuie cu un telefon mobil si vrei sa-i faci viata mai usoara din acest punct de vedere, cumpara chiar acum telefonul Colia S402 si fa-i viata mai placuta.

 

Statistici site

Membri : 1205
Conţinut : 131
Număr afişări conţinut : 401863

Cine este online?

Avem 118 vizitatori online

Partenerii mei