RocketTheme Joomla Templates
     

epiesa.ro
Cote de pariuri la golf septembrie 2012

cupa-ryder-la-golf

Cum Cupa FedEx se apropie de final, iubitorii de pariuri sportive axate pe golf acum isi concentrează atenţia pe Ryder Cup. Tiger Woods şi Statele Unite vo încerca să câştiga înapoi Ryder Cup în timp ce Rory McIlroy şi europenii vor căuta sa câştige meciul pentru a cincea oară în şase încercari. Ca întotdeauna, Bovada are o mulţime de opţiuni disponibile de pariuri pentru iubitorii genului.

Puteţi paria pe cine va fi golgheter european şi care va fi clasamentul American al golgheterilor.

McIlroy (5/1) este favorit să fie golgheterul European dar cu Luke Donald (6/1), Graeme McDowell (7/1), Ian Poulter (7/1), Justin Rose (15/2), și Lee Westwood (15/2), la stransa competitie.

Woods (5/1) este favorit mare să fie golgheter al Americii cu Steve Stricker (8/1), Phil Mickelson (8/1) şi Dustin Johnson (9/1) deasemenea in mare forma.

Desigur, puteţi paria pe cine va fi golgheter al Cupei Ryder. Woods este principalul favorit cu o cota de 8/1 urmat indeaproape de McIlroy cu 11/1.

Puteţi paria pe scorul exact al Cupei Ryder. Pariuri favorit este în prezent SUA câştigătoare 14,5 la 13.5 peste Europa la 9/1. În 2004 şi 2006, Europa a batut SUA 18,5 la 9,5.

Alte propuneri includ pariuri pentru jucătorul care va avea cel mai bun scor de ţară (inclusiv America, Anglia şi Irlanda) şi, de asemenea, cine va fi castigator Wild Card. Puteţi de asemenea paria pe cine va da gaura câştigătoare în acest an la Ryder Cup, cu Tiger în prezent favorit cu cota de 12/1.

Pentru a fii la curent cu datele de desfasurare a cupei Ryder trebuie neaprat sa urmariti rezultate live scoruri.

 

Statistici site

Membri : 1205
Conţinut : 131
Număr afişări conţinut : 401817

Cine este online?

Avem 79 vizitatori online

Partenerii mei