RocketTheme Joomla Templates
     

epiesa.ro
Cum alegi cea mai buna varianta de transport Constanta Otopeni?

Cum-alegi-cea-mai-buna-varianta-de-transport-Constanta-Otopeni Desi toate drumurile se indreapta spre mare in aceasta perioada, exista si o multime de oameni care pleaca din Constanta catre alte tari, pentru a se bucura de vacante exotice sau pur si simplu pentru a merge intr-o tara straina cu scopul de a castiga ceva bani in plus.

Dat fiind faptul ca orasul Constanta este unul dintre cele mai mari din tara, nu este de mirare ca ruta Constanta Otopeni este din ce in ce mai circulata.

Toti stim problemele Romaniei in ceea ce priveste reteaua de transport, asadar, o intrebare precum „ Care este cea mai buna varianta de transport Constanta Otopeni” nu ar fi deloc deplasata.

Spre norocul constantenilor, spre deosebire de alte orase, orasul lor beneficiaza de un transport bine pus la punct, cel putin cand vine vorba despre ruta Constanta Otopeni. Exista varianta trenului, a masinii proprii sau a autobuzului si exista, de asemenea, varianta taxiului. Care este insa cea mai buna?

- Tren.
Calatoria cu trenul de la Constanta pana la Bucuresti este o varianta buna si confortabila. Daca vrei sa ajungi la Otopeni insa, lucrurile se complica, deoarece va trebui sa schimbi trenul si risti sa intarzii la avion. Este adevarat, este o solutie ieftina, insa nu este intotdeauna cea mai buna varianta pentru cei care trebuie sa prinda un avion.

- Masina proprie. Este , de departe, cea mai confortabila varianta. Ai la dispozitie autostrada, asadar, vei circula fara probleme pana in Bucuresti, ai la dispozitie centura pana la Otopeni si te poti bucura din plin de flexibilitatea de a ajunge cand vrei si cum vrei. Problema poate sa apara in momentul in care vrei sa parchezi masina pentru perioada calatoriei, deoarece locurile de parcare sunt destul de putine iar preturile destul de mari.

- Transport privat. Exista din ce in ce  mai multe companii care ofera transport privat cu microbuz sau cu autobuz. Dintre toate variantele, aceasta este cea mai ieftina si pare a fi si una dintre cele mai confortabile. Avantajele sunt evidente: Ai suficient loc pentru bagaje, confortul este unul destul de mare, nu obosesti conducand si ajungi la timp.

Desi mai exista si varianta taxiului, aceasta iese din calcul, daca nu ai un buget nelimitat, in conditiile in care o astfel de calatorie iti poate scoate cu usurinta cateva sute de lei din buzunar.


 

Statistici site

Membri : 1280
Conţinut : 131
Număr afişări conţinut : 426266

Cine este online?

Avem 22 vizitatori online

Partenerii mei