RocketTheme Joomla Templates
     

epiesa.ro
Cum imi fac smartphone-ul sa se miste mai rapid?

Cum_imi_fac_smartphone-ul_sa_se_miste_mai_rapid Magazinele de accesorii iPhone, Nokia, Samsung sau alte firme de telefonie mobila sunt luate cu asalt zilnic de toti cei care doresc sa se bucure de accesoriile atat de utile pe care le poate avea un telefon inteligent.

Daca vrei sa cumperi accesorii iPhone de calitate, le poti cumpara de pe Magazingsm.ro. Preturile sunt accesibile, iar produsele sunt de calitate.

Indiferent de accesoriile pe care le avem, la un moment dat, telefonul nostru pare sa mearga lent. Acest lucru se intampla datorita faptului ca acesta este solicitat cu tot felul de aplicatii si functii. Daca observi ca si telefonul tau are o astfel de problema, iata ce ai de facut:

  • Back-up

E posibil ca telefonul tau sa functioneze lent pentru ca ai pe el prea multe fisiere. Daca vrei sa le stergi din telefon, insa sa-ti ramana stocate in siguranta si sa le poti folosi oricand doresti, fa un back-up telefonului tau, dupa care il vei putea folosi ca si cand ar fi nou. Back-up-ul se face diferit in functie de fiecare telefon in parte.

  • Sterge memoria cache

Telefonul salveaza toate datele pe care le folosesti in mod frecvent, astfel incat sa le folosesti rapid cand ai nevoie. Acest lucru duce la ingreunarea procesarii, daca memoria cache este plina. Daca vrei ca telefonul tau sa functioneze mai rapid, sterge datele din memoria cache. Unele telefoane au aceasta functie in meniu, la altele trebuie instalate anumite aplicatii.

  • Dezinstaleaza aplicatiile pe care nu le mai folosesti

Cu totii avem in telefon o multime de aplicatii pe care nu le folosim si pe care cel mai probabil le-am instalat cand ne-am cumparat telefonul sau cand am vazut ca sunt aplicatii noi in magazin. Daca ai aplicatii pe care nu le folosesti de foarte mult timp, cel mai bine e sa le dezinstalezi. Astfel, telefonul tau va functiona mai rapid.

  • Sterge SMS-urile/mail-urile

Daca telefonul tau functioneaza mai lent, o posibila cauza ar putea fi faptul ca ai prea multe mesaje in Inbox, fie ca ne referim la mail sau la SMS-uri. Nu tine anumite mesaje doar ca sa fie acolo, din moment ce nu mai ai nevoie de ele, deoarece ele ocupa memoria si prin urmare telefonul tau va functiona mai incet.

  • Scaneaza-ti telefonul

Chiar daca ai antivirus, uneori poti avea diversi virusi in telefon, ceea ce duce la o functionare lenta a telefonului tau. Scaneaza-ti telefonul si elimina posibilii virusi.

  • Sterge din contacte

Extrem de multe contacte in telefon iti fac dispozitivul sa functioneze cu greu, fapt pentru care e bine sa stergi contactele de care nu mai ai nevoie. Nu e vorba acum de 150-200 de contacte, ci de un numar mult mai mare.

Nu-ti fa griji daca telefonul tau functioneaza lent, deoarece acest lucru se poate rezolva cu usurinta daca tii cont de cele amintite mai sus. Bucura-te de aplicatiile pe care le ai, de functiile pe care le are telefonul tau si fa totul astfel incat acesta sa functioneze rapid.


 

Statistici site

Membri : 1205
Conţinut : 131
Număr afişări conţinut : 401844

Cine este online?

Avem 101 vizitatori online

Partenerii mei