RocketTheme Joomla Templates
     

epiesa.ro
Cum sa ajung la timp acasa dupa o zi de munca?

Cum-sa-ajung-la-timp-acasa-dupa-o-zi-de-munca Atunci cand ai un serviciu la care mergi zinlic, deseori te trezesti ca  ajungi acasa mai tarziu decat ar trebui, pentru ca ai fost prins cu tot felul de activitati la serviciu. Din nefericire, un ceas pe baterie sau mecanic iti e de folos doar pentru a-ti arata ora, nu si pentru a te face sa termini munca la timp.

Insa, pentru a putea sa-ti organizezi bine munca, ai nevoie de un ceas pe baterie sau de unul mecanic. Astfel de ceasuri poti cumpara chiar acum de pe Topceas.ro. Ai disponibile o multime de modele care pur si simplu te vor incanta.

Cumpara-ti un ceas pentru ca el iti poate fi deosebit de util pentru a-ti organiza munca. In cele ce urmeaza vorbim despre cum te poti organiza pentru a ajunge acasa la timp.

Mergi la timp la munca

Din moment ce intarzii la munca, in mod categoric trebuie sa muncesti peste program pentru a recupera. Asadar, intr-o prima faza, ceea ce trebuie sa faci este sa ajungi la timp la munca, astfel incat sa-ti incepi programul la ora stabilita, pentru a nu fi nevoie sa stai peste acest program.

Executa mai intai sarcinile dificile

Daca ai posibilitatea de a alege modul in care iti organizezi activitatile dintr-o anumita zi, si daca bineinteles este posibil, planifica-ti munca astfel incat sa incepi cu sarcinile mai dificile, deoarece dimineata esti o persoana mai odihnita. Astfel, sarcinile mai simple raman a fi facute in a doua parte a zilei, ceea ce inseamna ca vor fi facute cu usurinta si vei ajunge la timp acasa.

Daca ai nevoie de ajutor, nu ezita sa il ceri

De multe ori vrem sa facem totul pe propriile forte. Se intampla insa sa ne blocam in anumite momente si sa trecem cu greu peste un astfel de blocaj. De cele mai multe ori, avem colegi de servicu si/sau supervizori, care ne-ar putea ajuta. Nu trebuie sa eviti sa le ceri ajutorul. Daca te incapatanezi sa faci totul singur, vei observa ca tot ce faci e sa pierzi aiurea timpul. Un sfat simplu iti poate fi de mare folos pentru a nu pierde timpul.

Ia o pauza de pranz mai scurta

Daca de obieci iei pauza de 1 h, ia pauze mai scurte daca ai un termen limita cu privire la o anumita activitate. Astfel, vei termina treaba la timp si te vei bucura ca ajungi acasa la ora la care trebuie sa fii de obicei.

Lucreaza cu responsabilitate

Daca iti faci munca in mod responsabil si la timp, cu siguranta vei termina serviciul la ora potrivita. Bineinteles sunt momente in care oricat am fi de organizati si de responsabili, trebuie sa stam la munca peste program, iar astfel de cazuri nu sunt deloc rar intalnite. Trebuie sa fii pregatit si pentru astfel de situatii, deoarece neprevazutul se poate intampla bineinteles oricand.

Fa tot ce depinde de tine pentru a termina munca la timp si fii dispus si pregatit sa ramai peste program cand apare o problema.
 

Statistici site

Membri : 1280
Conţinut : 131
Număr afişări conţinut : 426279

Cine este online?

Avem 36 vizitatori online

Partenerii mei