RocketTheme Joomla Templates
     

epiesa.ro
Cum trebuie sa iti protejezi smartphone-ul impotriva problemelor?


Cum-trebuie-sa-iti-protejezi-smartphone-ul-impotriva-problemelor Smartphone-urile potejate cu ajutorul unor accesorii importante, fara a cheltui multi bani. Pe internet vei putea gasi mereu atat fi huse LG, cat si altele create pentru numeroase marci de telefoane. Pentru multi utilizatori este clar faptul ca un telefon mobil nu poatre rezista mult timp fara a utiliza o husa special adaptata lui.

Cele mai bune huse LG sunt cele care se adapteaza perfect formei telefonului tau mobil, care te ajuta sa nu il scapi din mana din greseala si il fereste de zgarieturi si pagube majore. Atunci cand mergi la plimbare prin parc sau in vacanta iei si telefonul mobil cu tine si risti sa il scapi pe jos. Primavara si vara sunt anotimpurile in care apare acest pericol pentru telefonul tau.

Exista si companii din domeniu care s-au gandit sa ii ajute pe utilizatori si ofera chiar un schimb gratuit de afisaj sau o garantie extinsa pentru telefoanele comercializate, insa pentru majoritatea telefoanelor mobile acest lucru nu se intampla. Scaparile accidentale si apa se numara printre factorii care pun cel mai mult in pericol telefoanele mobile.

Marginea afisajului este zopna cea mai expusa riscului de spargere. Atunci cand un telefon intra in contact cu o suprafata dura, ecranul se poate sparge in special in aceasta zona. De aceea, husele pentru smartphone-uri acopera pentru multe modele de telefoane inclusiv marginea expusa riscului de spargere. Daca vrei sa te asiguri ca telefonul tau va fi reparat de producator fara nicio problema, atunci ar fi utila achizitionarea unei garantii extinse pentru dispozitivul pe care il folosesti.

Aceasta este buna in special pentru persoanele care folosesc telefoanele in medii periculoase, au copii mici care se pot juca cu ele sau vor sa nu cheltuie bani multi atunci cand apare o problema neprevazuta. Pe piata au aparut chiar si huse magnetice pentru telefoanele mobile. Husele pentru telefoane sunt necesare pentru buna protectie a smartphone-ului pe care il folosesti.

O husa din plastic, silicon, metal sau din piele protejeaza telefonul impotriva uzurii premature si ii mentine valoarea in timp. Un telefon cu ecranul crapat nu mai poate fi folosit asa cum trebuie, caci smartphone-urile se bazeaza foarte mult pe afisajul lor, el fiind principalul element de interactiune intre utilizator si telefon. O husa de telefon trebuie sa aiba spatiul necesar pentru a permite o deschidere suficienta pentru camera foto a telefonului.

In plus, ea nu trebuie sa acopere microfonul si difuzorul telefonului tau mobil. Daca se intampla acest lucru, conversatiile pe care le vei purta nu vor avea calitatea necesara. Majoritatea huselor au o textura speciala pe partea din spate pentru a asigura o prindere buna a acesteia cu mana. Ceea ce terbuie sa mai stii in legatura cu husele e faptul ca acestea pot fi si mai scumpe decat de obicei.

In general, accesoriile si husele oferite de producatorii de telefoane au un pret mai ridicat deoarece ele sunt special concepute pentru aceste dispozitive. Celelalte sunt universale si se pot potrivi unui numar mai mare de telefoane mobile.

 

Statistici site

Membri : 1205
Conţinut : 131
Număr afişări conţinut : 401831

Cine este online?

Avem 90 vizitatori online

Partenerii mei