RocketTheme Joomla Templates
     

epiesa.ro
De ce ai nevoie pentru inlocuirea touch screen-ului la IPAD?

De-ce-ai-nevoie-pentru_inlocuirea-touch-screen-ului-la-IPAD Touch screen-ul iPad-ului nu raspunde la atingere sau este spart sau decranul de sticla exterior este intactsi doar display-ul nu reactioneaza deloc la atingere. In oricare din cazurile de mai sus aveti nevoie de o inlocuire de Touch Screen la iPad.

IPad-ul este una dintre cele mai cool și mai populare dispozitive din ultimul deceniu. Dar cand ceva nu merge bine cu iPad-ul, la cine apelezi? Daca aveti nevoie de un nou ecran, unde il cauti? Raspunsul este simplu – Servicegsm.ro.

Va punem la dispozitie touchscreen-uri si display-uri LCD pentru toate tipurile de iPAD. Ca furnizor de calitate garantata de piese pentru inlocuire si reparatii pentru iPod si iPhone, avem, de asemenea si o ramura care vinde piese pentru iPad,oferind inclusiv servicii profesionale pentru inlocuire.

Cu toate acestea, daca preferati sa va reparati singur ecranul , exista si aceasta posibilitate doar ca veti avea nevoie de niste unelte ..insa ceva mai speciale…Printre acestea se numara:

Instrumentul de deschidere iPad

Acesta este o “unealta” proiectata special pentru a deschide iPad-ul mai repede si mai ușor atunci cand trebuie sa-l reparati. Prin utilizarea acestui instrument veti avea posibilitatea de a deschide iPad-ul, fara a deteriora nici unul dintre clipsurile care fixeaza display-ul la mijlocul cadrului. Acesta este un must-have necesar oricarui tip de reparatii.

Este un instrument de metal foarte subtire special conceput pentru a deschide iPad-uri. E suficient de larg pentru a va oferi parghie bună, fara riscul de fisurare a ecranului si se potrivește perfect intre ecran si carcasa. Daca vreti sa va reparati singur iPad-ul, faceti neaparat rost de un asemenea instrument.

Set de surubelnite mici

Daca aveti de gand sa faceti reparatii iPad regulate merita sa investiti intr-un set de surubelnite facute special pentru astfel de treburi delicate. Exista mai multe optiuni disponibile pe piata. IPad-ul nu are multe suruburi de desfacut, dar nu vrei sa risti deteriorarea capetelor acestora de dragul a catorva grame.

Adeziv pentru ecranul iPAD

Pentru orice reparative la iPad, chiar daca nu presupune inlocuirea touch screen-ului, veti avea nevoie de inlocuirea benzillor adezive care fixeaza ecranul. Acestea sunt o necesitate pentru orice reparatie iPad iar pentru ca sunt atat de ieftine si este posibil sa va confruntati cu reparatii frecvente, ar fi bine sa le aveti intotdeauna la indemana, pe stoc.

Touch screen-ul de inlocuire

De cele mai multe ori un ecran iPad deteriorat este de fapt un touch screen deteriorat. De obicei, piesele de schimb pentru iPad pot fi achizitionate destul de ieftin, dar este important sa ne amintim ca exista si unele alternative pe piata de calitate indoielnica, care ar trebui evitate. Utilizati recenzii ale clientilor pentru a verifica daca componenta care sunteti pe cale sa o cumparati este un original Apple sau o alternative de calitate.

La final, avand la dispozitie toate cele necesare nu trebuie decat sa va apucati de treaba iar daca intampinati dificultati gasiti o multime de de ghiduri si tutoriale pentru a finaliza procesul cu success. Dar nu uitati ca este un process laborious ce presupune multa munca voluntara si poate sa dureze chiar cateva ore. In plus chiar si aceste ghiduri sunt destinate pentru celor cu experienta in reparatii de acest tip sau sunt in vreun fel “calificati”.

Inlocuirea sau repararea touch screen-ului la IPAD urmand aceste instructiuni nu reprezinta nici o garantie ca acestea vor avea rezultatele dorite si in cazul dvs iar singurul responsabil pentru orice daun veti fi doar dvs. In concluzie tot mai bine e sa apelati la un profesionist iar pentru aceasta nu ezitati sa accesati: ServiceGSM.ro.
 

Statistici site

Membri : 1205
Conţinut : 131
Număr afişări conţinut : 401829

Cine este online?

Avem 90 vizitatori online

Partenerii mei