RocketTheme Joomla Templates
     

epiesa.ro
Fumatul tigarilor clasice este daunator pentru igiena orala

tigara-electronica Fumatul tigarilor clasice este daunator pentru igiena orala, iar fumatorilor li se ingalbenesc dintii, lucru care se poate corecta doar prin multe sedinte la stomatolog. Dintii isi recapata culoarea alba natutala doar prin procesul de albire a acestora. Mirosul fumului de tigara traditionala se imbiba in haine, piele, in pereti sau in tesatura din interiorul masinilor.

Uneori urmele fumatului tigarilor traditionale pot fi deranjante chiar si pentru fumatori, iar nefumatorii sunt alungati sau chiar refuza sa petreaca timpul in compania fumatorilor.

O alternativa la satisfacerea acestui viciu sunt tigarile electronice. Efectele secundare ale fumatului traditional sunt inexistente atunci cand folositi aceste tigari electronice.

Tigara electronica este un produs neinflamabil care utilizeaza tehnologia de varf a micro-tehnologiei electronice. Fara flacara, fum si substante nocive tigara electronica este utilizata in toate lumea.

Folosirea tigarilor elecronice presupune inhalarea de vapori de apa cu nicotina insotita de arome. Folosirea aceastor tigari nu aduce odata cu ea ingalbenirea dintilor sau mirosurile neplacute de tutun ars. Vaporii de apa ai tigarii electronice pur si simplu se dezintegreaza in aer.

Consumul de tigari electronice este sigur, cercetarile medicilor asupra acestui produs au condus la aceasta concluzie. Fara doar si poate tigara electronica nu este daunatoare precum fumatul tigarilor traditionale.

La fel ca toate metodele care pretind ca ne ajuat sa scapam de fumat, tigara electronice contine nicotina. Cu totii stim ca nicotina este substanta care creaza dependenta insa fumatul tigarii electronice este mai benefic decat consumul tigarilor traditionale deoarece nu regasim si alte substante nocive precum gudronul.

Folosirea tigarii electronice ca metoda de a ne lasa de fumat este benefic deoarece se poate utilza controlat, iar utilizarea acesteia mai rar duce treptat la scaderea nivelului de nicotina pana la eliminare.

Tigara electronica a fost inventata de catre chinezul Hon Lik in anul 2003 si in mai putin de un an a capatat popularitate in toate lumea. Forma si culoarea acestei tigari electronice satisface totodata nevoia vizuala si tactila.

Tigara electronica s-a dovedit a fii alternativa mai sanatoasa pentru satisfacerea viciului fumatului. Un alt avantaj il prezinta faptul ca poate fii folosita oriunde, chiar si in spatiile unde fumatul traditional este interzis: in avion, in spatiile destinate nefumatorilor, in restaurante .

Costul folosirii acestei tigari este cu mult mai mic decat al tigarilor traditionale, puteti face o economie de pana la 80%. In tara noastra preturile tigarilor traditionale este intr-o continua crestere pentru a ne alinia la preturile din Uniunea Europeana, aproximativ 5 euro.

Tigara electronica este compusa dintr-o baterie care are in varf un led, special pentru a imita jarul, un amortizor cate transforma lichidul cu nicotina in vapori si cartuse pentru putea fii reincarcata. In functie de modelul de tigara electronica ales bateria acesteia se poate incarca direct la priza, la laptop prin conectarea prin USB sau chair si la telefonul mobil. Astfel nu veti ramane niciodata fara tigari si nu veti mai folosi cuvintele " imi dai un foc?".

Rezerva de nicotina nu polueaza mediul inconjutator eliminandu-se astfel fumatul pasiv. Atunci cand vreti sa cumparati o tigara electronica trebuie sa alegeti aroma cea mai apropiata de cea a tigarilor traditionale pe care le folositi. Astfel avand forma unei tigari traditionale si aroma cu care sunteti obisnuit fumatul poate capata alta valenta.

Majoritatea modelelor de tigara electronica sunt destinate pietei americane, cel mai mare consumator al acestui produs. In tara noastra piata este intr-o continua crestere si puteti gasi in magazine dar si pe piata online multe dintre cele mai cunoscute marci de tigari electronice. Magazinul cu cea mai mare diversitate de tigari electronice din Romania , si preturi pe masura este tigarielectronice.org.

Uniunea Europeana impune tot mai multe legi si restrictii referitoare la fumatul in locurile publice, astfel folosirea tigarii electronice va poate asigura libertatea fumatului oriunde doriti.

 

Statistici site

Membri : 1205
Conţinut : 131
Număr afişări conţinut : 401845

Cine este online?

Avem 102 vizitatori online

Partenerii mei