RocketTheme Joomla Templates
     

epiesa.ro
Intretinerea tigarii electronice cu cartomizor

Intretinerea-tigarii-electronice-cu-cartomizor Atunci cand treceti de la tutun la tigari electronice, singurele masuri de intretinere pe care trebuie sa le luati pe termen lung sunt curatarea si incarcarea cu lichid. Daca vizitati un showroom Vapers-One pentru a alege o tigara electronica veti afla ca exista moduri diferite de curatare pentru fiecare model si ca o tigara Joyetech 510-T se curata diferit de modelul eGo-T, de exemplu.

Cele 3 reguli pe care trebuie sa le urmati atunci cand curatati o tigara electronica care functioneaza pe baza de cartomizor sunt prevenirea uscarii cartomizorului, curatarea prin fierbere si sa nu uitati ca aceste cartomizoare sunt concepute ca produse de unica folosinta.

Pentru a mentine cartomizorul in stare buna pentru cat mai mult timp este important sa nu il lasati sa se usuce si sa va asigurati ca este mereu plin cu lichid, sau cel putin cat de cat umed. Daca fibrele fitilului din interior devin prea uscate, atunci rezistenta care incalzeste lichidul pentru a-l vaporiza va incepe sa le arda. Odata ce se intampla asa, vaporii capata un gust de ars care nu va putea fi eliminat ulterior, iar cartomizorul va trebui inlocuit fiind complet compromis.

Nu exita vreo regula care sa specifice cat de des trebuie incarcat cartomizorul. Obiceiurile fiecaruia in materie de vapat difera, de elemplu unele persoane vor trebui sa incarce mai des pentru ca trag 5-6 puf-uri odata, pe cand alte persoane trag doar de 3-4 ori din tigara. Pentru a va da exact seama cand trebuie sa incarcati cartomizorul trebuie sa observati momentul in care vaporii devin mai putin densi, sau aroma acestora slabeste ca intensitate. Acesta este semnul ca lichidul incepe sa se consume.

Pentru unele persoane acest fenomen se poate intampla si dupa o singura sesiune de vapat, pentru altii poate dura pana la doua sau poate chiar trei sesiuni, depinde de fiecare individ in parte.

In timp ce un atomizor eGo-T se poate curata in mai multe moduri, cartomizoarele modelului 510 se curata numai prin fierbere. Pentru a economisi timp este bine sa strangeti mai multe cartomizore atunci cand faceti aceasta operatiune, dar sa pastrati cel putin un cartomizor de rezerva pentru ca dureaza in jur de 12 ore pentru ca acestea sa se usuce corespunzator.

Pentru a le curata este suficient sa le puneti intr-un vas cu apa si sa le fierbeti pe aragaz pentru 5 minute. Apoi scurgeti apa si raciti cartomizoarele sub un jet de apa rece. Suflati pentru a indeparta cat se paote mai multa apa si apoi puneti cartomizoarele la uscat cu mustiucul in jos pe un strat din prosoape de hartie. Dupa 12-18 ore de uscare ele sunt gata de folosire.

Acetea sunt o serie de modalitati prin care puteti prelungi semnifictiv durata de utilizare a componentor tigarii dumneavoatra, dar in acelasi timp veti primi si o calitatea superioara si constanta a vaporilor pe care ii preferati.

 

Statistici site

Membri : 1205
Conţinut : 131
Număr afişări conţinut : 401862

Cine este online?

Avem 117 vizitatori online

Partenerii mei