RocketTheme Joomla Templates
     

epiesa.ro
Lux de la Electrolux

Lux-de-la-Electrolux In urma unor experiente nefaste, ce s-au concretizat cu exilarea masinii mele de spalat (un mastodont antic si greu incercat de apa din ce in ce mai dura), intr-un service masini de spalat, am hotarat sa ii caut un inlocuitor, mai ales datorita faptului ca o aveam deja de prea multa vreme.

Am petrecut ceva timp pe site-urile de profil si pe paginile celor care se ocupa de scrierea de review-uri privitoare la astfel de produse, pana sa imi dau seama ca aproape toti "cunoscatorii" promoveaza masinile de spalat cu incarcare frontala, excluzand modelele ce le-ar aduce reale beneficii celor ca mine, care dispun doar de o baie de 2 pe 2 (metri, evident).

M-am hotarat astfel sa-mi las piesa de muzeu uitata in acel service de masini de spalat si mi-am indreptat pasii spre ceea ce urma a fi noua mea masina de spalat. Cautarile au fost indelungi, si mai ales obositoare, insa, intr-un final, am gasit ceea ce cautam.

Masina de spalat pe care am achizitionat-o, face parte din top 5 masini de spalat rufe cu incarcare verticala, certificate si promovate de catre „Que choisir?” (Ce alegem), o binecunoscuta revista franceza de consum, care a acordat modelului un binemeritat loc 2. Modelul pe care l-am ales, Electrolux EWT1567VDW a fost clasificat ca fiind un produs ce se remarca in special datorita consumului redus de energie gratie sistemului Eco Info.

Produsul beneficiaza de programe de memorare a setarilor folosite pentru anumite cicluri de spalare si de programul de spalare cu aburi, ceea ce duce la reducerea timpului alocat calcarii ulterioare a rufelor. Afisajul LED iti permite vizualizarea timpului ramas pana la finalizarea ciclului de spalare ales, precum si timpul scurs de la inceperea acestuia. Pe langa toate acestea, modelul premiat isi urmeaza pasii pana la finalizarea programului, intr-o liniste exemplara, datorata motoarelor cu invertor. Valorile inregistrate astfel sunt de 50 dB pentru modul de spalare si 77 dB pentru centrifugare.

Chiar daca Electrolux EWT1567VDW este o masina cu incarcare verticala, acest lucru nu se reflecta si in capacitatea maxima de incarcare, valoarea fiind comparabila cu cea a modelelor ce beneficiaza de incarcare frontala, si anume 6 kg/ ciclu de spalare. Numarul de rotatii pe minut este relativ mai mare, acesta numarand nu mai putin de 1500 de rotatii pe minut.

Consumul anual de apa este de 8390 l/ an, iar consumul de energie este de 129 kWh/an. Eficienta energetica maxima este dovedita prin pozitionarea modelului in clasa A+++, conform certificarilor Uniunii Europene si in clasa A privind eficienta stoarcerii. Dimensiunile sunt cat se poate de acceptabile, masina de spalat avand o inaltime de 89 centimetri, o lungime de 40 centimetri si o adancime de 60 centimetri. Din nefericire produsul se gaseste doar in varianta de culoare alba, desi ar fi fost interesanta o conlucrare de culori.

Modelul poate fi alimentat pentru o tensiune de 230 V si este dotat cu protectie anti-inundare. Dintre beneficiile din punct de vedere al tehnologiei de ultima generatie, notabile ar fi echilibrarea automata a greutatii incarcarii si programele de spalare si reimprospatare cu abur, indiferent de tipul tesaturii (bumbac, sintetice, delicate).

Asadar, exista o solutie si pentru cei care se afla in cautarea unei masini de spalat pentru spatii reduse ca dimensiuni. Ce este si mai important este faptul ca, odata cu regasirea acestui produs pe piata din Romania, se pot gasi cu mare usurinta atat piese de schimb cat si oameni priceputi care sa le monteze.

Asa ca nu am fost surprins deloc sa regasesc intre paginile site-ului www.washing.ro si piese ce ar putea fi necesare in cazul masinilor de spalat cu incarcare verticala. Produsul are insa si 10 ani garantie, asa ca din punctul meu de vedere, in orice situatie m-as afla, investitia facuta pare sa imi aduca numai beneficii.

Alte stiri actuale :

1. 6 Tips To Wash Clothes In Washing Machine
2. My Washing Machine Is All Washed Up
3. SETeMa unveils high speed fabric washing machine
4. Elderly woman suffers shock following washing machine fire
5. IT'S A PANDEMIC: Half of all Dudes Can't Use A Washing Machine
 

Statistici site

Membri : 1205
Conţinut : 131
Număr afişări conţinut : 401860

Cine este online?

Avem 115 vizitatori online

Partenerii mei