RocketTheme Joomla Templates
     

epiesa.ro
Masina de spalat incorporabila de la Bosch- Intruchiparea perfectiunii

Masina-de-spalat-incorporabila-de-la-Bosch-Intruchiparea-perfectiunii Din considerente ce tin de limitarea de spatiu, majoritatea dintre noi alegem produse care sa se integreze cat mai bine in peisaj, fara a iesi in evidenta in mod negativ datorita dimensiunilor sau diferentelor de culoare. Acest lucru este valabil si in cazul dependintelor ce gazduiesc piese de utilare cu utilizare frecventa, de tipul masinilor de spalat.

Reutilarea unei astfel de incaperi incepe de obicei prin a apela la profesionistii unui service masini de spalat, pentru a dezinstala vechea masina, astfel incat sa nu producem deteriorari instalatiilor care ne vor folosi in cazul produsului nou. Iar daca ne dorim cu adevarat o schimbare, acum avem posibilitatea sa alegem variante de masini de spalat incorporabile, pe care sa le putem masca usor, integrandu-le in aspectul camerei, fara a pierde insa din functionalitate.

Pentru ca la dezinstalarea masinii de spalat vechi veti avea nevoie de un instalator priceput, iar inlocuirea celei noi solicita de asemenea un ajutor specializat, este recomandat sa efectuati aceasta schimbare cu ajutorul personalului de la acelasi service de masini de spalat. In Romania exista destul de multe astfel de firme, insa nu toate acestea sunt la fel de serioase in tratarea nevoilor clientilor.

Un exemplu de seriozitate, dotat cu un personal mai mult decat calificat, poate fi gasit pe site-ul www.reparatiimasinidespalat.ro, o firma ce va ofera toate serviciile de mentenanta si interventii in domeniul reparatiilor de masini de spalat, la cele mai inalte standarde de calitate.

Pe piata din Romania sunt destul de multe optiuni de masini de spalat incorporabile din care putem alege, unul dintre cele mai bune venind, precum era de asteptat, de la celebrul producator Bosch, si anume modelul de masina de spalat total incorporabila Bosch WIS24140EU.

Modelul se mandreste cu cele mai bune caracteristici tehnice aferente categoriei in care este incadrat, diferenta majora intre el si celelalte candidate constand in faptul ca aceasta poate fi cu usurinta adaptat spatiului in care va fi expus, tocmai datorita caracterului de totala incorporabilitate. Prinderea usii de mascare poate fi repozitionata in functie de necesitatea amplasarii, iar hubloul este dotat cu un carlig metalic de prindere. Produsul face parte din clasa

A de eficienta energetica si de eficienta la spalare, si din clasa B in privinta eficientei la centrifugare. Dimensiunile o fac usor de instalat, avand o inaltime de 82 de centimetri, o adancime de 55,5 centimetri si o lungime de 60 de centimetri. Unghiul de deschidere a hubloului cu diametru de 30 de centimetri este insa relativ limitat de utilizarea usii de protectie, unghiul de deschidere asigurat fiind de doar 130 de grade.

Programul Aqua Stop este cel care asigura protectia impotriva inundatiilor, sau a umplerii excesive a masinii cu apa, iar programul de protectie in cazul copiilor blocheaza automat masina de spalat astfel incat acestia sa nu fie expusi niciunui pericol.

O noutate o reprezinta sistemul Variosoft, folosit in cazul tamburului cu capacitate de 55 de litri, cel ce se regleaza perfect in mod automat, si care are capacitatea de a se roti bidirectional, astfel incat tesaturile sa poate fi curatate in cel mai eficient mod cu putinta. Sertarul destinat alimentarii cu detergent este in permanenta curatat cu ajutorul functiei de autocuratare, iar semnalele sonore in cazul efectuarii etapelor ciclurilor de spalare par sa nu lipseasca, exact ca in cazul majoritatii modelelor de masini de spalat normale.

Produsul este cu siguranta unul dintre cele care incearca sa protejeze mediul si resursele naturale, acesta facand parte din gama Eco si necesitand o tensiune pentru alimentare de 220-240 V. In mod normal nici vibratiile nu ar trebui sa constituie o problema, valorile decibelilor fiind de 46 pentru ciclul de spalare si 63 db in cazul ciclului de centrifugare, cel din urma proces desfasurandu-se cu un numar de 1200 de rotatii pe minut.

Produsul este destinat in totalitate confortului nostru si, fara indoiala acesta poate fi adaptat si la cele mai pretentioase conditii de instalare. Pentru aceasta asigurati-va ca aveti la indemana cei mai buni instalatori, mai ales datorita faptului ca o astfel de masina de spalat ajunge la preturi de pana la 5000 ron.

Nu riscati siguranta unei asemenea masini de spalat, lasandu-o in maini total neprofesioniste. Reparatiimasinidespalat.ro va poate ajuta in demersul instalarii si al mentenantei, beneficiind astfel de servicii la cele mai inalte standarde de calitate. Si, in conditiile in care societatile de profil par a face astazi o adevarata moda din a-si scoate cativa banuti din constatarile efectuate la fata locului.

Reparatiimasinidespalat.ro face aceste constatari in mod gratuit si trateaza fiecare client cu seriozitatea cuvenita.
Alte stiri actuale :

1. Românii cumpără electrocasnice mai puţine, dar mai scumpe
2. 6 Tips To Wash Clothes In Washing Machine
3. Self-repair washing machine and 'bee-friendly neighbourhoods' among RSA student design winners
4. Half of men can't use a washing machine properly and a quarter can't even figure out how to switch it on
5. SETeMa unveils high speed fabric washing machine
 

Statistici site

Membri : 1205
Conţinut : 131
Număr afişări conţinut : 401836

Cine este online?

Avem 95 vizitatori online

Partenerii mei