RocketTheme Joomla Templates
     

epiesa.ro
Probleme cu masina de spalat? Apeleaza la un service!

Probleme-cu-masina-de-spalat-Apeleaza-la-un-serviceMasinile de spalat au devenit unele dintre dispozitivele esentiale din zilele noastre. Acestea s-au dovedit ar fi de mare ajutor in ceea ce priveste spalatul hainelor in secolul nostru, atunci cand timpul a devenit din ce in ce mai pretios.

Cele mai multe dintre problemele cu care te vei confrunta la o masina de spalat le poti rezolva de unul singur consultand manualul de utilizare al producatorului.

Dar, daca avaria este una mai serioasa, legata de curelele de transmisie, motor sau sistemul de evacuare a apei reziduale, de exemplu, atunci va trebui sa apelezi la ajutorul unui specialist in reparatii masini de spalat, pentru a evita zgomotele ciudate si vibratiile masinii de spalat, pierderile de apa pe pardoseala sau, pur si simplu, pentru a nu te ingropa intr-un morman de rufe murdare.

Astfel de specialisti poti gasi la cei de la www.washservice.ro din Bucuresti. Acestia pun la dispozitie toata aparatura specifica repararii si intretinerii masinilor de spalat, incepand de la simplele scule de mana necesare unei desfaceri de panou, si pana la piesele de schimb ce pot conduce la o mai buna functionalitate a masinii de spalat.

Piesele de schimb devin un atu in acest sens, deoarece repararea masinilor de spalat poate decurge fara probleme, eliminand astfel perioadele in care trebuie sa astepti procurarea pieselor necesare.

Nu trebuie sa-ti faci probleme legate de marca sau modelul masinii de spalat. Cei de la Wash Service repara modele de masini de spalat apartinand marcilor foarte cunoscute precum Beko, Indesit, LG, Samsung, Ariston, Siemens, Gorenje, Whirlpool, Zanussi, Daewoo, Bosch, Candy, Hoover sau Arctic, dar si a marcilor mai putin cunoscute precum Meister, Iberna, Ignis sau Tehnolux.

Personalul, care se ocupa de detectarea problemelor si repararea masinilor de spalat, este unul foarte bine pregatit, avand in organigrama electronisti, specialisti pe tipuri de probleme intampinate si mai ales pe tipuri de masini de spalat, putand astfel rezolva problemele legate de furtunuri, motoare, cuplaje, agitatoare, capace de inchidere, supape de admisie a apei, pompe, curele, panouri de control, butoane și cadrane, plus multe altele.

Asa ca, daca esti din Bucuresti sau imprejurimi si ti s-a defectat masina de spalat, iar tu nu prea te vezi spalandu-ti hainele la mana, atunci poti apela cu incredere la un astfel de service de reparatii masini de spalat. Preturile sunt excelente, avand in vedere ca beneficiezi de o estimare exacta a costurilor inca de la inceput, lucru care va ramane stabilit pe toata perioada reparatiilor, fara alte comisioane sau taxe ascunse.

Garantiile variaza intre 6 si 24 de luni, in functie de piesele schimbate si vechimea masinii de spalat. Iar, daca esti cu adevarat preocupat de masina ta de spalat, poti solicita si un consultant pe probleme tehnice, pentru a putea preveni o functionare deficitara in viitor.

Un service pentru reparatii masini de apalat este, in cele din urma, o alegere inteleapta astfel incat sa nu fii nevoit sa iti inlocuiesti masina de spalat cu una noua. Cu aceasta ocazie ajungi sa faci si o economie in buget, masinile de spalat fiind din ce in ce mai costisitoare. Tot ce trebuie sa faci, este sa accesezi www.washservice.ro, unde vei gasi si datele de contact, plus numeroase sfaturi in legatura cu masinile de spalat.


 

Statistici site

Membri : 1205
Conţinut : 131
Număr afişări conţinut : 401864

Cine este online?

Avem 119 vizitatori online

Partenerii mei