RocketTheme Joomla Templates
     

epiesa.ro
Rafturi metalice pentru Hypermarket

Rafturi-metalice-pentru-Hypermarket Hypermarket-ul pe care il detine compania dumneavoastra nu mai poate face fata datorita spatiilor mici de depozitare iar dumneavoastra sunteti in criza de timp? Noi avem solutia! Rafturile metalice par sa fie ideale atunci cand vine vorba de manipularea spatiului de depozitare!

Indiferent ca este vorba de spatii mari de depozitare sau pur si simplu locatii mici, rafturile metalice sunt cele care va vor satisface nevoile! Facand referire la spatiile industriale de depozitare, precum receptiile sau rezervele, rafturile accesibile de care dumneavoastra ati avea nevoie ar fi rafturi comerciale sau rafturi gravitationale.

Rafturile gravitationale sunt ideale atunci cand vine vorba de adaugarea sau scoaterea elementelor depozitate pe aceste rafturi datorita sistemelor FIFO si FILO de care acestea dispun. FIFO – first in first out – reprezinta rafturile in care pe un capat este introdus un element, iar pe celalat capat iese acelasi element ca fiind primul, aici fiind vorba despre rafturi metalice cu doua capete. FILO – first in last out – reprezinta rafturile metalice cu un singur capat, pe capatul respectiv fiind bagat elementul ca primul si scos ca ultimul

Rafturile comerciale sunt excelente atunci cand ne referim la expurerea marfii in magazin. Intotdeauna a fost nevoie de rafturi cat mai bine delimitate si cu spatii cat mai exacte cand vorbim de expunerea in magazine, insa cele metalice sunt excelente cand vine vorba de marfa si cum aceasta este expusa in magazin pentru un marketing de calitate.

In cazul in care aveti impresia ca rafturile metalice sunt doar pentru depozitarea marfurilor, va inselati. Rafturile sunt niste accesorii ideale pentru crearea unui design perfect, aceste design, in cazul unui hypermarket, fiind ceea ce il atrage pe cumparator catre produsul respectiv, tocmai din acest motiv rafturile fiind atat de promovarea unor produse.

Imaginati-va cum ar exista o lume fara rafturi, nu neaparat fara rafturile metalice, ci fara rafturi.Pana si acasa avem nevoie de rafturi. Sa ne gandim la urmatoarea situatie. La inceputul anilor 2000 tehnologia nu era atat de avansata, iar calculatoarele pe timpul acela nu cunoscusera inca ce inseamna un hard disc extern sau un stick de memorie, astfel ca toata informatia era stocata pe DVD-uri. Revenind la rafturi, in cazul in care acestea nu faceau parte din vietile noastre, unde am fi pus acele DVD-uri? In mod sigur le gaseam un loc al lor, insa de ce sa ocupam un alt spatiu de depozitare cand, cu ajutorul rafturilor, putem crea unul nou si acel spatiu nou creat sa fie utilizat cu folos?

Ingeco.ro este compania care va ofera cele mai noi constructi metalice de pe piata, vezi cele mai noi proiecte pe care vi le putem oferi .

Rafturile metalice au fost intotdeauna solutia excelenta in cazul in care ne referim la divizarea unui spatiu comercial in altele, mai mici, pentru depozitarea elementelor unei firme sau pur si simplu a comenzilor pe care intreprinderea dumneavoastra le proceseaza. Totodata, intr-un atelier este ideal sa avem un astfel de raft metalic pentru stocarea si organizarea sculelor ce fac parte din atelierul respectiv.

Indiferent ca aveti nevoie de spatii de depozitare mari sau mici, puteti folosii rafturile metalice iar acestea va vor satisface orice nevoie! Achizitionati acum unul si in scurt timp dupa montarea acestuia veti realiza cat de folositor poate fi!

 

Statistici site

Membri : 1205
Conţinut : 131
Număr afişări conţinut : 401816

Cine este online?

Avem 78 vizitatori online

Partenerii mei