RocketTheme Joomla Templates
     

epiesa.ro
Recuperare date hard disk extern

Recuperare-date-hard-disk-extern

Hard disk-urile externe sunt de fapt stick-uri usb cu o capacitate de stocare mai mare insa sunt putin mai sensiblile la socuri decat stick-urile traditionale . Astfel un soc poate avea consecinte destul de grave asupra unui hard disk extern , consecinte care pot sa duca pana pierderea iremediabila a datelor stocate .

Compania BIT Data Recovery dispune de tehnologia necesara si cei mai buni tehnicieni pentru recuperare hard disk extern , si vorbim aici despre modele ale marcilor Samsung , Lacie , WD , Seagate , Western Digital si Fijutsu . Prezenta pe piata romaneasca de numai cativa ani , compania a reusit performanta de a fi desemnata cea mai buna pe sectorul recuperari date din Romania .

Cele mai multe defecte pe care le intalnim la aceste hard disk-uri externe sunt de natura mecanica pentru ca acestea fie sunt lovite fie sunt scapate pe jos , in mod accidental desigur .

Cele mai bine vandute marci de hard disk-uri externe sunt Western Digital si Seagate de 2.5” sau 3.5”, acestea reprezentand peste 70 % din totalul de hard disk-uri externe vandute .

Daca este sa ne referim la la hard-urile de 2.5” ale acestor doua marci cele mai multe defecte sunt cauzate de socuri si lovituri . Pentru ca sunt de dimensiuni foarte mici si cei multi dintre utilizatori le poarta in buzunar sau in geanta sunt predispuse la foarte multe accidente .

Aceste modele au o serie de caracteristici aparte printre care : interfata USB incorporata in PCB si datele encriptate pe platane , caracteristici care , insa , ingreuneaza foarte mult recuperarea datelor .

Datele de pe acest tip de hard disk-uri sunt recuperate cu ajutorul unor tehnologii speciale de iar pentru siguranta informatiilor procesul are loc in cel mai optim mediu , si anume Clean Room Class 100 . Compania noastra detine toate aceste tehnologii de ultima generatie .

In cazul hard-urilor de 3.5” ale marcii Western Digital cele mai des intalnite defecte pot surveni in urma unor caderi sau a unor socuri care pot provoca blocarea capetelor de citire/scriere sau zgarierea platanelor . Recuperarea datelor depinde foarte mult daca hard-ul a fost sau nu in functiune in momentul in care a suferit socul .

Pentru modelele 3.5” Seagate de cele mai multe ori se intampla ca defectul sa fi survenit in urma blocarii motorului hard disk-ului . O simpla rasturnare poate sa produca blocare motorului , asadar va recomandam multa atentie in utilizare . Intr-o situatie de genul acesta recuperarea datelor ete posibila doar prin mutarea platanelor , o operatiune foarte complexa .

Singura companie de specialitate din Romania care detine echipamentele si tehnologiile necesare pentru acest gen de operatiuni este BIT Data Recovery .

Pentru acestea sau orice alte probleme ale hard disk-urilor externe va invitam sa va adresati service-urilor companiei BIT Data Recovery .

Ve-ti primi o diagnosticare gratuita in cel mult 24 de ore , pentru ca mai apoi , sa va prezentam solutiile reale si timpul necesar remedierii problemei .

O ultima precizare , compania noastra nu se ocupa si de sectorul de reparatii a hard disk-urilor .

Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati site-ul BIT Data Recovery www.recuperaridate.ro .

 

Statistici site

Membri : 1280
Conţinut : 131
Număr afişări conţinut : 426282

Cine este online?

Avem 41 vizitatori online

Partenerii mei