RocketTheme Joomla Templates
     

epiesa.ro
Sfaturi pentru alegerea celui mai bun smartphone

Sfaturi-pentru-alegerea-celui-mai-bun-smartphone Chiar daca Nokia nu mai este pe primul loc in topul vanzarilor de telefoane mobile, ramane totusi in top datorita display-ului Nokia. Un display Nokia precum ClearBlack poate tine cu usurinta piept display-urilor de pe telefoanele Samsung.

In cele ce urmeaza, vom incerca sa oferim cateva sfaturi cu privire la alegerea celui mai bun smartphone.

Asigurati-va ca aveti intr-adevar nevoie de un smartphone

Poate parea o afirmatie destul de banala, insa primul pas in alegerea corecta a unui smartphone este sa ne asiguram ca avem intr-adevar nevoie de acesta. Smartphone-urile sunt scumpe si la fel sunt si planurile de acoperire de care au nevoie. Prin urmare, cum putem sti daca avem nevoie de un smartphone? Trebuie sa ne uitam la modul in care utilizam telefonul mobil.

Poate utilizam telefonul doar pentru a vorbi si ocazional pentru a trimite mesaje. Daca avem deja un sistem GPS si un MP3 player, ne putem descurca cu un telefon care nu ofera posibilitatea de a asculta muzica sau de a oferi directii. Poate ca nu vrem e-mail pe telefon.

Achizitionarea unui smartphone implica acces imediat la e-mail, social media si internet. Poate ca nu toata lumea vrea sa fie atat de conectata. Pe de alta parte, trebuie sa ne gandim la modul in care dorim sa utilizam telefonul.

Daca nu va simtiti tocmai confortabil sa ratati ultimele tweet-uri, actualizari ale prietenilor sau stiri, atunci inseamna ca un smartphone ar fi potrivit pentru dumneavoastra. In cazul in care locul de munca necesita conectare continua, oferire de raspunsuri rapide la e-mailuri si intrebari, un smartphone este o alegere potrivita.

Chiar daca avem deja GPS si MP3 player, un device care sa includa toate aceste caracteristici si inca ceva in plus nu strica, ba chiar ne poate usura viata considerabil. Nu in ultimul rand, in cazul in care stilul de viata ne face sa fim mai mult pe drumuri sau daca avem mult timp in care trebuie sa asteptam, un smartphone ne poate ajuta sa umplem acest timp.

Gasiti compania de telefonie potrivita

De multe ori, companiile de telefonie mobila sunt aproape la fel de confuze ca telefoanele pe care le ofera. Fiecare are planuri diferite, lucreaza cu producatori de telefoane diferiti, ofera servicii si acoperire diferite. De asemenea, trebuie sa ne decidem daca vrem sa platim si sa plecam cu un smartphone sau daca vrem sa ramanem blocati cu un contract.

Semnarea unui contract ne poate scuti de niste bani, insa acest lucru presupune sa ramanem cu acea companie pentru un anumit numar de ani. In cazul in care alegem planul sau compania gresit(a) si semnam un contract, atunci suntem blocati.

Pentru a gasi compania de telefonie potrivita trebuie sa verificam ce companie are cea mai buna acoperire in functie de orasul in care locuim. Detinerea unui smartphone bun este inutila daca nu ne putem conecta la internet sau daca nu avem semnal atunci cand vrem sa sunam pe cineva.


 

Statistici site

Membri : 1205
Conţinut : 131
Număr afişări conţinut : 401850

Cine este online?

Avem 107 vizitatori online

Partenerii mei