RocketTheme Joomla Templates
     

epiesa.ro
Solutia pentru o coafura perfecta in fiecare zi

Solutia-pentru-o-coafura-perfecta-in-fiecare-zi Pentru crearea unui aspect de diva extensiile Bianca Dragusanu sunt primul pas, acestea conferind volumul mult visat parului dumneavoastra. Propriul set de extensii poate fi aplicat de catre profesionisti in saloanele de coafura.

Extensiile Bianca Dragusanu fac parte din categoria extensiilor de par extrem de rezistente. Pentru a putea fi mentinute intr-o forma notabila acestea trebuie spalate cu sampoane speciale fara sulfati, intrucat acestea nu afecteaza adezivul suvitelor si nici nu duc la decolorare. Balsamul aplicabil dupa spalare trebuie sa fie unul din aceeasi categorie, adica sa nu contina sulfati. Pieptanarea extensiilor Bianca

Dragusanu este o activitate foarte simpla si comfortabila atata timp cat se foloseste un pieptene cu dintii rari sau o perie speciala.
Pentru styling-ul extensiilor Bianca Dragusanu parul trebuie sa fie perfect uscat. Se pot folosi cu succes ustensile de coafat, iar cele mai putin daunatoare parului sunt cele din ceramica. Extensiile din par natural nu prezinta riscuri pentru cea care le poarta si nu provoaca alergii sau alte boli ale pielii, fiind extrem de sigure din acest punct de vedere.

Extensiile Bianca Dragusanu se impart in doua mari categorie in functie de modul de atasare: extensii permanente, aici fiind incluse extensiile cu adeziv, cele impletite si cele cu micro ring sau nano ring, si extensii semi-permanente sau extensii cu clip-on.

In alegerea tipului de extensii pe care vrem sa il aplicam trebuie sa tinem cont si de durata fiecarei categorii si de modurile in care acestea trebuie intretinute. Extensiile clip-on sunt cel mai usor de montat, acestea putand fi atasate fara o vizita la salon, insa se pot folosi doar la evenimente ocazionale si nu se poate dormi cu ele.

Extensiile cu adeziv pe baza de keratina sau ceara nu afecteaza firul de par intrucat acestea nu ating scalpul in momentul atasarii si rezista pana la sase luni daca sunt intretinute corect.
Modelele de extensii Bianca Dragusanu cu micro rings necesita in mod obligatoriu manopera unui hair-stylist, insa prezinta cele mai multe avantaje. Extensiile cu micro rings sunt cele mai comfortabile si sunt cele mai rezistente. Extensiile de par impletite sau cusute sunt cel mai frecvent utilizate de catre tinerele din ziua de azi datorita faptului ca aplicarea dureaza foarte putin, insa acestea trebuie schimbate o data la 2-3 luni.

Lungimea extensiilor Bianca Dragusanu depinde de gusturile si dorintele fiecarei cliente in parte, fiecare dintre acestea fiind libera sa isi aleaga suvite ce pot ajunge pana la peste 70 centimetri lungime. Cu toate acestea trebuie tinut cont de faptul ca extensiile foarte lungi pun o greutate semnificativa asupra scalpului, putand ajunge sa fie chiar usor incomode.

Specialistii recomanda o lungime de aproximativ 50 centimetri a suvitelor de par in cazul femeilor cu o inaltime medie. De asemenea, pentru o mai buna orientare in alegerea extensiilor potrivite fiecarei femei se recomanda ca acestea sa aiba de cel mult doua ori lungimea parului natural.

In toate cazurile extensiile Bianca Dragusanu nu pot fi aplicate pe un par natural ce este mai scurt de 9 centimetri. In cazul extensiilor cu adeziv pe baza de keratina si al celor cu micro ring greutatea suvitelor aplicate este cea care influenteaza pretul ce urmeaza a fi platit pentru acestea.
Alte stiri actuale :

1. Soluţii de urgenţă pentru frumuseţea ta
2. Secretele frumuseții lui Marilyn Monroe!
3. Cele mai moderne coafuri de la Golden Globe 2014
4. Lasă-te inspirată de vedete pentru a avea o coafură perfectă
 

Statistici site

Membri : 1205
Conţinut : 131
Număr afişări conţinut : 401851

Cine este online?

Avem 108 vizitatori online

Partenerii mei