RocketTheme Joomla Templates
     

epiesa.ro
Tigarile electronice: alternativa perfecta pentru fumatori

Tigarile-electronice-alternativa-perfecta-pentru-fumatori In ultima vreme, numarul persoanelor care renunta la fumat prin alegerea unor tigari electronice a crescut considerabil. Acestea sunt alternative excelenta ce te poate ajuta sa renunti la viciul tau intr-un mod rapid, sanatos si chiar placut.

Intrucat exista o gama larga de modele, totusi, trebuie sa fii atent la alegerea facuta, pentru a dispune de calitate pe termen lung. Alegerea unei tigari electronice se face in baza unor criterii precum durata de viata a bateriei, puterea de absorbtie a atomizorului, dar si aromele disponibile pe piata.

Ca si in cazul tigarilor traditionale, cele electronice difera in ceea ce priveste raportul calitate-pret. Intrucat o tigara electronica este reincarcabila, iar atomizorul poate fi imbibat cu lichide care ii vor conferi diverse arome, este recomandat sa fii atent la toate detaliile in aceasta investitie pe termen lung.

In momentul de fata, exista tigari electronice care fuctioneaza fie pe baza bateriilor, fie prin incarcare la priza folosind un incarcator special. Anumite modele mai noi ofera, de asemenea, posibilitatea de incarcare prin USB, oferindu-ti siguranta ca poti utiliza tigara in orice moment al zilei indiferent de locatie, daca se descarca. In general, durata bateriei este echivalenta cu un pachet de tigari fumat zilnic.

Indiferent de modul de incarcare sau alte aspect ce difera, marea varietate de tigari electronice functioneaza prin vaporizarea unui lichid aromat ce este absorbit de buretele inclus in atomizor. Prin urmare, dupa achizitionarea tigarii, va fi necesara cumpararea lichidelor aromate in mod constant.

Aici, fiecare substanta se diferentiaza prin cantitatea de nicotina continuta, dar si prin aromele ce variaza de la fructe la vanilie. In momentul inhalarii, corpul tau va absorbi numai vapori si nicotina, resimtind aromele alese in mod placut. Astfel, se renunta la dioxidul si monoxidul de carbon, recunoscute pentru efectele nocive asupra omului.

Prin alegerea unei tigari electronice de calitate, poti renunta la fumat mult mai usor, datorita componentelor si formelor produsului.

Tigarile de acest tip variaza in ceea ce priveste culoarea, marimea si alte aspecte, pentru a conferi utilizatorului o experienta cat mai asemanatoare cu fumatul tigarilor traditionale, fiind, simultan, un obicei sanatos.

Precum s-a dovedit, aceste tigari nu creeaza dependent si pot fi utilizate pe termen lung atata timp cat se alege un produs de calitate care este intretinut corespunzator. Totusi, in anumite cazuri este posibil sa fie necesara schimbarea buretelui din atomizor la anumite perioade de timp, insa acest lucru se poate face simplu si rapid.

Tigarile eletronice sunt o modalitate accesibila de a renunta la fumatul traditional cu beneficial unei experiente placute si necostisitoare.

 

Statistici site

Membri : 1205
Conţinut : 131
Număr afişări conţinut : 401855

Cine este online?

Avem 112 vizitatori online

Partenerii mei