RocketTheme Joomla Templates
     

epiesa.ro
Top 7 tendinte la anvelopele agricole

Top-7-tendinte-la-anvelopele-agricole Anvelopele agricole continua sa devina tot mai mari, mai late si mai in masura sa transporte sarcini grele cu mai putina compactare. Iata care sunt tendintele definitorii  pe piata anvelopelor agricole de astazi.

1. Cresterea concurentei

Exista o cerere tot mai mare la nivelul industriei de echipamente agricole de anvelope radiale de mare capacitate in intreaga lume. Compania ceha CGS, de exemplu, intentioneaza sa devina un “jucator” mult mai mare prin producerea pe plan intern (in SUA), a marcilor de anvelope agricole radiale, Mitas si Continental. In prezent, trei “jucatori” - Bridgestone-Firestone, Goodyear-Titan si Michelin Ag - domina piata de anvelope agricole din SUA, care detin o cota de piata cumulata de aproximativ 90%. CGS intentioneaza sa produca anvelope de dimensiuni care vor concura in acest segment de piata.

2. Anvelope de mare volum

Producatorii de anvelope continua sa produca anvelope agricole mai mari pentru a sustine greutatea suplimentara a masinilor agricole, care au crescut in dimensiuni. Un exemplu este Goodyear DT930 1100 / 45R46 o anvelopa radiala, lansata de Titan-Goodyear. Proiectata pentru combine, tractoare si mijloace de transport  pentru cereale, aceasta este in prezent cea mai mare anvelopa agricola din industrie.

3. Anvelope mai late

Anvelopele mai late sunt, de asemenea, cautate. Companiile de anvelope afirma ca tot mai multi fermieri isi inlocuiesc anvelopele lor inguste, obisnuite cu unele mai late, care ofera o mai buna flotatie. Anvelopele mai late sau de flotatie, distribuie greutatea incarcaturii pe o suprafata de contact mai mare pentru a reduce presiunea la sol si minimiza compactarea solului. Alliance, renumita pentru anvelopele sale de flotatie, ofera  anvelopa radiala 800 / 70R38 R1-W, conceputa pentru tractoare si combine de mare putere. Compania a lansat, de asemenea, o noua linie de anvelope radiale de flotatie, numita seria 388, concepute pentru distribuitoare, cisterne si remorci agricole.

4. Rezistenta la miriste

Prejudiciile cauzate de miriste sunt un subiect de discutie frecvent intre fermieri si producători. Deoarece genetica continua sa ofere seminte de o calitate si stabilitate la nivelul tulpinei mai buna, acestea lasa in urma o miriste foarte rigida dupa recoltare. Deteriorarea anvelopelor atat a combinelor cat si a celor din fata ale tractoarelor care efectuează operatiuni agricole este o problema majora pentru fermieri. Companiile de anvelope cauta solutii : testeaza noi compusi si modele, care vor face anvelopele mai rezistente la punctii.

5. Anvelope IF

Michelin Ag fost printre primii producatori ai unei noi categorii de anvelope agricole radiale numita Increased Flexion (IF), atunci cand a introdus anvelopa Michelin Axiobib cu tehnologie Ultraflex in 2006. In acelasi an Firestone a oferit primele sale anvelope IF sub numele de Advanced Deflection Design (AD2) technology. Anvelopele agricole IF au o mai mare flexibilitate a peretelui lateral decat cele radiale standard permitandu-le sa efectueze transporturi cu pana la 20% mai mari decat ale celor radiale standard de aceleasi dimensiuni.

6. Anvelope VF

Michelin Ag a mai creat o alta clasa de anvelope high-flex numite Very HIgh Flexion (VF), atunci cand a venit cu radialul Michelin Xeobib cu tehnologie Ultraflex in 2003. Anvelopele VF se pot “contracta” cu 40% mai mult dacat anvelopele radiale standard, pentru a permite reducerea presiunilor de aer. Radialele  Michelin SprayBib, sunt primele anvelope pentru pulverizatoare agricole cu tehnologie VF.

7.  Anvelope  R+


Goodyear investigheaza o a treia clasa de tehnologii avansate in domeniul flexibilitatii numita R +, utilizata in prezent in Europa. La fel ca si IF si VF tehnologia, R +  permite  anvelopei sa transporte incarcaturi mai mari decat o radiala standard la aceeasi presiune a aerului. Dar, in plus, R-plus va va permite si alte "plusuri” si efectuarea unor sarcini suplimentare, in functie de viteza cu care va rula pe camp.

Poate fi dificil sa gasim un loc sau un site specializat care vinde anvelope agricole la preturi accesibile. Aceste anvelope specifice necesita cunostinte si abilități care sa garanteze ca alegerea dvs se va adapta la autovehiculul dumneavoastra agricol.

Pentru a satisface asteptarile tuturor tipurilor de clienti, Premiumanvelope.ro ofera anvelope agricole de la cele mai prestigioase branduri disponibile, la preturi foarte bune.  In diferent de tipul utilajului dvs, tractoare, gredere, combine agricole, excavatoare, pentru fiecare, exista o anvelopa potrivita intr-un singur loc: www.premiumanvelope.ro .

 

Statistici site

Membri : 1377
Conţinut : 131
Număr afişări conţinut : 439860

Cine este online?

Avem 162 vizitatori online

Partenerii mei