RocketTheme Joomla Templates
     

epiesa.ro
Unde reparam un iPhone deteriorat?

Unde-reparam-un-iPhone-deteriorat Cu toate atentia necesara, oricine isi poate scapa telefonul din cand in cand. Chiar daca uneori consecintele nu sunt grave, cazatura rezumandu-se doar la cateva zgarieturi, alteori ecranele se pot crapa sau chiar sparge.

La randul lor, micile crapaturi pot fi minore probleme cosmetice care nu afecteaza in mod direct operabilitatea telefonului. In schimb, unele crapaturi mai adanci pot deveni extensive, facand telefonul greu de utilizat. In oricare dintre aceste cazuri, o optiune viabila de reparatie ar fi contactarea unui specialist, precum cei disponibili pe Servicegsm.ro, ce ofera servicii de reparatii iPhone Bucuresti.  

In cazul in care utilizatorul detine un iPhone aflat sub garantie, acesta nu beneficiaza de prea multe optiuni. Din pacate, garantia unui iPhone nu acopera daunele precum ecrane crapate sau sparte, iar reglarea lor nu se poate rezuma la o actiune facuta de acasa  urmarind tutoriale pe aceasta tema.

Un aspect trebuie mentionat in acest sens si anume ca un iPhone inca aflat in garantie, odata desfacut, marcheaza pierderea garantiei. Asadar, in cazul unei reparatii iPhone Bucuresti ce necesita asistenta unui specialist, o actiune realizata in prealabil ar fi aceea de a verifica valabilitatea garantiei iPhone. Daca aceasta exista, utilizatorul poate cere suportul direct de la Apple, dar si de la compania care a furnizat telefonul sau de la un reseller autorizat Apple. 

Totodata, mai exista varianta in care iPhone-ul beneficiaza de asigurare prin intermediul companiei ce a furnizat telefonul mobil. In acest caz, utilizatorul poate contacta firma pentru a verifica politica asigurarii si modul in care aceasta poate interveni in cazul unei deteriorari grave a telefonului.

Majoritatea asigurarilor acopera daunele accidentale, dar, in functie de asigurare, repararea unui telefon iPhone ar putea costa mai mult decat efectiva cumpararea a unui telefon nou. In cazul detinerii unei asigurari iPhone, o verificare a criteriilor si taxelor acoperite de aceasta ar fi un bun prim pas in repararea telefonului.    

Daca telefonul iPhone nu se mai regaseste in perioada de garantie sau nu beneficiaza de orice fel de asigurare, utilizatorul are mai multe optiuni in repararea telefonului stricat. Asadar, o varianta ar fi contactarea unui specialist in cadrul unui magazin de reparatii a telefoanelor mobile.

Aceasta poate fi optiune cu costuri minime realizate, fara complicatiile presupuse de garantie sau o asigurare. Cu toate acestea, nu orice punct de reparatii iPhone poate fi contactat, intrucat exista si varianta personalului neautorizat care poate agrava situatia unui telefon deja afectat. Recomandabila ar fi accesarea unor specialisti cu experienta in domeniul reparatiilor iPhone. Unii sunt disponibili pe www.servicegsm.ro, si pot raspunde cu profesionalism oricarei daune prezentate de un iPhone.

Dupa repararea unui ecran crapat, ideala ar fi pe viitor o imbunatatire a masurilor de protectie. Nu exista o solutie de protejare a ecranului 100% functionala in orice circumstanta, in schimb exista optiuni de ameliorare a daunelor.

Utilizarea unei carcase este o solutie in acest sens, lasand telefonul iPhone doar cu cateva zgarieturi in cazul unei cazaturi puternice. Alternativa eleganta a carcaselor o reprezinta foliile de protectie, care, desi protejeaza mai mult de zgarieturi decat de spargerea efectiva a ecranului, reprezinta o optiune fina de protectie ce se pliaza pe ecran.

 

Statistici site

Membri : 1205
Conţinut : 131
Număr afişări conţinut : 401846

Cine este online?

Avem 103 vizitatori online

Partenerii mei