RocketTheme Joomla Templates
     

epiesa.ro
Noul Chevrolet Spark Facelift

chevrolet-spark-facelift-1 Noul Chevrolet Spark, ce-şi va face debutul mondial la Salonul Auto de la Geneva, va fi lansat pe piaţă în 2010. Clienţii vor putea alege între două motorizări pe benzină, mai puternice şi mai economice: 1.0 şi 1.2 litri 16V.

Chevrolet a dat publicităţii mai multe detalii despre noul Spark, ce-şi va face debutul mondial la Salonul Auto de la Geneva. Cu o lungime de 3,640 mm şi un ampatament generos de 2,375 mm, noul Chevrolet Spark va oferi o cabină spaţioasă, cu spaţiu suficient pentru picioarele pasagerilor săi, atât în faţă cât şi în spate. Portbagajul va oferi 170 litri, iar prin rabatarea banchetei din spate acest volum poate ajunge până la un maxim de 994 litri.

În interior, noul Spark a primit un nou design şi noi funcţionalităţi. Instrumentele de bord sunt inspirate din industria moto: montate pe coloana de direcţie, acestea oferă informaţii uşor de citit pentru şofer, utilizând o combinaţie între display-uri analoge şi digitale.

Culorile şi materialele folosite sunt noi, schema cromatică exterioară continuând şi în interior. Inserţiile texturate se continuă de pe panoul de instrumente către uşi, adăugând încă un element atractiv. Noul Spark beneficiază de asemenea şi de o îmbunătăţire a acusticii interioare, tipică vehiculelor mai mari.

La lansarea pe piaţa europeană, noul Chevrolet Spark va fi disponibil cu propulsoare de 1.0 şi 1.2 litri 16V pe benzină (66, respectiv 78 CP), ce promit un consum scăzut de carburant şi emisii reduse de CO2 - sub 5 litri/100 km şi mai puţin de 120 g CO2/km. Aceste motorizări eficiente, ce respectă normele Euro 5, sunt cuplate cu cutii de viteze manuale, cu cinci trepte. Motorul de 1.2 litri este aşteptat să aibă o acceleraţie de la 0-100 km/h în 12,4 secunde.
chevrolet-spark-facelift-6m În funcţie de piaţă, lista dotărilor de siguranţă includ airbaguri pentru şofer şi pasagerul din dreapta, airbaguri laterale şi tip cortină, ABS şi ESP. Alături de acestea sunt disponibile şi centurile de siguranţă cu pretensionare pentru locurile din faţă.

Noul Chevrolet Spark va fi disponibil dealerilor europeni la începutul anului 2010, urmând ca apoi să fie lansat şi pe alte pieţe din toată lumea.

Noul Spark se va alătura portofoliului Chevrolet în Statele Unite începând cu cel de-al patrulea trimestru al anului 2011. Anunţul a fost făcut de Troy Clarke, Preşedinte GM North America în timpul conferinţei de presă susţinută la Salonul Auto Nord American de la Detroit.

Chevrolet Spark va primi un nou stil, va fi mai spaţios şi mai versatil, precum şi extrem de eficient în ceea ce priveşte consumul de carburant”, a spus Clarke. „Decizia de a adăuga noul Spark în gama Chevrolet din SUA reflectă dorinţa brandului de a livra cele mai eficiente vehicule din industria nord americană”.

În acelaşi timp, Clarke a anunţat că noul concept Chevrolet Orlando, prezentat în premieră la Salonul Auto de la Paris în septembrie 2008, va intra în producţie în 2010 şi va fi oferit atât Europei cât şi continentului Nord American.

Previzionat de conceptul Chevrolet Beat, noul Chevrolet Spark cu cinci uşi va avea un nou design exterior, mai proaspăt, iar interiorul va oferi mai mult spaţiu, precum şi tehnologii, materiale şi culori noi. Noul Chevrolet Spark îşi va face debutul mondial la Salonul Auto de la Geneva, în luna martie 2009, urmând a intra pe piaţa europeană în primul trimestru din 2010.


 

Statistici site

Membri : 1280
Conţinut : 131
Număr afişări conţinut : 426296

Cine este online?

Avem 92 vizitatori online

Partenerii mei