RocketTheme Joomla Templates
     

epiesa.ro
5 mituri despre asigurarea auto


5-mituri-despre-asigurarea-auto Cu totii ne dorim sa achizitionam un rca ieftin, insa, putini sunt cei care reusesc sa faca alegerile corecte.

De aceea, http://www.rcaautoieftin.ro/ vine in ajutorul tuturor soferilor. Rcaautoieftin.ro ofera rca ieftin in trei pasi: completezi formularul cu datele personale, alegi cel mai bun rca online, care crezi ca ti se potriveste, iar acest site iti livreaza asigurarea acasa rapid si gratuit.

Vom vorbi in cele ce urmeaza despre cele mai frecvente mituri legate de asigurarea auto.

Intelegerea tuturor clauzelor abracadabrante de pe o polita de asigurare este destul de complicata. Prin urmare, detinatorii de asigurari auto trebui sa stie ce este adevarat si ce este fictiune in privinta a ceea ce cauta asiguratorii pentru stabilirea tarifelor. Iata cateva mituri legate de asigurare auto, ce trebuie demontate.

1. Culoarea masinii conteaza

Masinile de culoare rosie pot fi extrem de atractive, insa acestea nu afecteaza pretul politei asa cum se crede. Asiguratorii auto sunt mult mai interesati de marca si model, anul fabricatiei, stil, capacitatea motorului si, in unele cazuri, locatia (parcarea la strada versus parcarea pe alee sau in garaj, de exemplu). Cu toate acestea, ceea ce conteaza, este comportamentul pe care soferii il au in trafic. Violarile regulilor de circulatie precum excesul de viteza sau conducerea nesabuita, care duc la acumularea de „puncte”, afecteaza ,in mod cert, costul politei de asigurare indiferent de culoarea masinii. Ne poate pasa de culoarea masinii noastre, insa, companiei de asigurari, cu siguranta, nu ii pasa de acest lucru.

2. Masina mea veche nu va fi tinta unui furt

Total gresit. Potrivit unui raport realizat de Biroul National de Asigurari, hotii de masini prefera modelele mai vechi deoarece acestea sunt mai usor de furat. De fapt, intr-un raport din 2007, printre cele mai furate masini sunt incluse modele din 1995, 1991 si chiar 1989 (in Statele Unite ale Americii).

3. Sunt asigurat in cazul in care masina mea este furata, vandalizata sau avariata in urma unui incendiu, grindinei sau inundatiilor

Asigurarea multilaterala si cea de coliziune sunt optionale atunci cand achizitionam o polita. Prin urmare, acestea nu se activeaza automat in cazul in care un copac ne distruge parbrizul sau niste indivizi ne vopsesc portierele cu spray-uri graffiti. Cele doua tipuri de asigurare amintite mai devreme sunt, de obicei, necesare daca masina noastra este luata in leasing si nu este platita complet. Insa, odata ce masina este in intregime a noastra, trebuie sa solicitam aceasta acoperire suplimentara.

4. Valoarea creditului nu afecteaza costul asigurarii


Majoritatea companiilor de asigurari iau in considerare o multime de factori atunci cand determina costul asigurarii. Din moment ce valoarea creditului reprezinta un indiciu asupra modului in care ne gestionam afacerile, multe companii verifica acest numar in cazul in care dorim sa achizitionam, reinnoim sau sa modificam o polita de asigurare.

5. Compania de asigurari poate anula polita in orice moment

In cazul in care nu le oferim un motiv suficient pentru a face acest lucru, companiile de asigurari nu pot anula in mod arbitrar o polita care se afla in plina desfasurare. Motivele pentru anularea unei polite pot fi frauda sau neplata primelor.


 

Statistici site

Membri : 1377
Conţinut : 131
Număr afişări conţinut : 439828

Cine este online?

Avem 98 vizitatori online

Partenerii mei