RocketTheme Joomla Templates
     

epiesa.ro
Anvelope Firestone pentru camioane

Anvelope_Firestone_pentru_camioane Cel mai important club auto din Europa, mai bine spus din intreaga lume, ADAC supune cele mai noi modele de anvelope 195 65 R15, produse de Firestone , la numeoase teste anual in diferite conditii meteo pentru a le aprecia calitatile in urmatoarele domenii : siguranta, confort, manevrabilitate, rezistenta la uzura, reactii la acvaplanare, zgomotul produs in momentul rularii si consumul de carburanti .

In fiecare an, indireferent de anotimp pe orice tip de carosabil, anvelopele produse de Firestone trec cu brio toate aceste teste .

Anvelopele Firestone propun clientilor standarde ridicate de performanta, o capacitate foarte buna de rezistenta la uzura si consum semnificativ mai redus de carburanti in cazuri precum rularea pe distante scurte, pe autostrada la vite mari sau in situatia unui trafic urban foarte aglomerat .

In procesul de fabricatie Firestone utilizeaza cele mai noi tehnici in domeniu, cele mai inovative tendinte in domeniul design-ului benzii de rulare si tehnologii foarte dezvoltate pentru realizarea canelurilor si a carcaselor .

Anvelopele Firestone pentru camioane se clasifica dupa urmatoarele criterii :

* utilizare pe carosabil asfaltat :
- directie - FS400
- tractiune - PSD3000 si FD600
- remorca - TSP3000

* utilizare pe carosabil neasfaltat :
- toate pozitiile - UT3000 Plus
- tractiune - SAT3000 Plus
- remorca - TMP3000

Modelul FS400 asigura un control foarte precis atat pe carosabil umed cat si pe carosabil uscat cu un consum foarte mic de convustibil si o carcasa care poate fi recanelata si resapata . Gratie noi tehnologii " Decoupling Groove" aceste anvelope prezinta o rezistenta foarte buna la uzura . In timpul rularii zgomotul este redus semnificativ datorita utilizarii tehnologiei " Bariera Sunet " .

Banda de rulare a noilor anvelope Firestone PSD3000 este foarte adanc construita pentru a asigura rezultate performante indireferent de conditiile meteo . Configuratia are o capacitate de uzura uniforma gratie presiunii uniforme dispersate pe intreaga suprafata fiind foarte recomandata pentru resapare.

Pentru a asigura o manevrabilitate foarte buna atat pe carosabil uscat cat si umed expertii Firestone au dezvoltat un nou model de anvelopa pentru camioane, FD600 . Rezultatele excelente obtinute pe carosabil umed sunt o urmare a numarului mare de blocuri si caneluri transversale de pe suprafata anvelopei .

Optimizarea carcasei prezinta un confort desavarsit si performante la cele mai inalte standarde . Aceste anvelope sunt potrivite pentru resapare .

Modelul TSP3000 prezinta o adancime potrivita a benzii de rulare pentru asigurarea unor costuri minime pe fiecare kilometru si o mai lunga durata de viata . Consumul redus de carburanti este si o consecinta a greutatii foarte reduse a cauciucului . Firestone ofera clientilor o gama variata de dimensiuni potrivite majoritatii modelelor de camioane . Sunt excelente pentru resapare si recanelare .

UT3000 Plus vine cu noua configuratie a profilului ce ofera o rezistenta mai mare la aschiere si taiere crescand astfel foarte mult rezistenta la uzura . Expertii Firestone propun o constructie extrem de solida si o structura a benzii de rulare indestructibila pentru o tractiune mai performanta .

Compozitia anvelopei SAT3000 Plus creste rezistenta in cazul rularii pe drumuri neasfaltate si implicit rezistenta la uzura . Noua banda de rulare este special creata pentru a creste rezistenta la taiere si aschiere pentru o reducere semnificativa a ratei de uzura . Tractiunea este asigurata de noul concept de design adanc si lat al anvelopei .

Experii Firestone au dezvoltat un nou concept de anvelopa , noul TMP3000 , pentru rularea pe carosabil neasfaltat . Gratie utilizarii centurilor cu cord ranforsat rezistenta la uzura este foarte mult dezvoltata infireferent pe ce tip de carosabil se utilizeaza .

 

Statistici site

Membri : 1377
Conţinut : 131
Număr afişări conţinut : 439877

Cine este online?

Avem 201 vizitatori online

Partenerii mei