RocketTheme Joomla Templates
     

epiesa.ro
BMW Seria 5 GT- debut la Hong Kong

bmw-seria-5-gt-1 BMW Seria 5 Gran Turismo a fost lansat in Hong Kong, la inceputul acestei luni. Modelul si-a facut prima aparitie in public la Spasso Bar in Harbour City. Nume mari care au participat la eveniment il includ pe artistul taiwanez Ethan Juan si pe celebrele modele Marie Zhuge si Jessica C.

Alte figuri cunoscute, care au fost prezente la lansare, sunt directorul Louis Tan si cantareata chinezo-americanca Adrienne Lau. Gran Turismo-ul in patru usi, cu cinci locuri, are un spatiu interior decent, cu cu un design al acoperisului specific modelelor coupe.

Masina va fi comercializata in doua versiuni: 535i GT si 550i GT si va dispune de transmisie automata cu 8 trepte.

Despre model:

Aşa cum era de aşteptat, noul BMW Seria 5 GT, în versiunea de serie, a rămas fidel conceptului prezentat în premieră la Salonul Auto de la Geneva, în martie. BMW Seria 5 Gran Tursimo combină eleganţa, spaţiul, confortul şi variabilitatea într-o manieră nemaiîntâlnită la o altă maşină: facilităţile tipice unui sedan de lux, versatilitatea unui SAV (Sports Activity Vehicle) şi clasicul unui GT au fost reunite în acest concept, unic.

Exteriorul şi interiorul modelului de serie BMW Seria 5 GT sunt puternic influenţate de noua Seria 7, însă cu accente mai sportive şi cu detalii preluate de la conceptul BMW CS prezentat în 2008, beneficiind de uşi fără rame - o premieră pentru modelele sedan bavareze, uşa portbagajului cu deschidere dublă şi scaune spate individuale.

Noul BMW Seria 5 GT este construit pe o platformă modificată a viitoarei generaţii Seria 5, măsurând 4998 mm lungime, 1901 mm lăţime şi 1559 mm înălţime. Ampatamentul de limuzină ce măsoară 3070 mm face ca noul GT să fie mai mare decât Seria 5 curentă. Interiorul flexibil permite şoferului şi pasagerilor să-şi modeleze spaţiul după nevoile lor individuale. În poziţia standard, locurile din spate beneficiază de acelaşi spaţiu pentru picioare ca în Seria 7, pentru cap ca în X5, iar portbagajul are o capacitate de 440 litri. La nevoie, scaunele din spate pot fi mutate individual către faţă cu 100 mm, iar spaţiul pentru picioare rămâne la un nivel similar cu cel din Seria 5 sedan, însă se măreşte spaţiul pentru bagaje până la 590 litri. Dacă scaunele se rabatează complet, împreună cu zona de separaţie a acestora cu portbagajul, spaţiul pentru încărcare creşte până la maximul de 1700 litri.

Oferind o funcţionalitate unică, portbagajul cu dublă deschidere a noului BMW Seria 5 Gran Turismo oferă o variabilitate excepţională şi un confort la încărcare maxim. Uşa portbagajului se poate deschide ca la o berlină clasică, şoferul şi pasagerii fiind feriţi de zgomote sau schimbări de temperatură. Pentru încărcarea obiectelor mai lungi se poate însă deschide complet uşa portbagajului, cu tot cu lunetă.

Noul BMW Seria 5 Gran Turismo va fi disponibil clienţilor cu trei motorizări - 2 pe benzină - 3.0 litri twin-turbo de 306 CP pentru 535i GT (6,5 secunde pentru acceleraţia de la 0-100 km/h) şi 4,4 litri twin-turbo cu 408 CP pentru modelul 550i GT (atinge suta în 5,5 secunde). Pentru fanii diesel va fi oferit propulsorul de 3.0 litri cu 245 CP pentru modelul 530d GT, ce sprintează de la 0-100 km/h în 6,9 secunde. Toate propulsoarele respectă normele de poluare Euro 5.

bmw-seria-5-gt-3 Transmisia este asigurată, în dotarea standard, de cutii de viteze automate cu 8 trepte, aceeaşi de pe luxosul sedan BMW 760i. Sistemul Dynamic Drive Control, aflat tot în dotarea standard, influenţează nu doar dinamica transmisiei, ci şi acceleraţia şi asistenţa direcţiei. În combinaţie cu sistemul opţional Adaptive Drive, amortizoarele cu variaţie infinită oferă o călătorie în deplin confort.

Noul BMW Seria 5 GT oferă opţional şi alte facilităţi precum: BMW ConnectedDrive, Cruise Control cu Stop&Go, asistenţă High-Beam, Lane Change Warning, Lane Departure Warning, Speed Limit info, BMW Night Vision, Side View, Top View şi cameră video pentru marşarier, etc.

Noul BMW Seria 5 GT va fi prezentat în premieră mondială publicului la Salonul Auto de la Frankfurt, în septembrie, iar vânzările vor începe din octombrie. Preţurile pentru Germania, inclusiv TVA sunt: BMW 530d Gran Turismo - 55.200 Euro, BMW 535i Gran Turismo - 55.700 Euro, BMW 550i Gran Turismo - 75.300 Euro. 

Statistici site

Membri : 1385
Conţinut : 131
Număr afişări conţinut : 440587

Cine este online?

Avem 39 vizitatori şi 1 membru online

Partenerii mei