RocketTheme Joomla Templates
     

epiesa.ro
Echiparea de iarna si conditiile carosabilului


Echiparea-de-iarna-si-conditiile-carosabilului Cele mai dificile conditii de condus sunt cele din sezonul rece. Iarna vizibilitatea este deseori redusa, si cand nu este redusa, esti orbit de o mare alba.

Carosabilul este fie plin de polei sau de zapada topita amestecata cu sare, e usor sa pierzi controlul masinii, sa derapezi sau sa faci un accident.

Din aceasta cauza este bine sa luam toate masurile posibile pentru a ramane in siguranta pe sosea in timpul sezonului rece. Starea drumului este doar o etapa a ecuatiei, insa sa nu uitam de temperatura.

Sezonul rece nu inseamna neaparat zapada, sa nu uitam cand ninge, nu este asa frig. Dar temperaturile scazute afecteaza cauciucul din anvelope, afecteaza modul in care acestea reactioneaza la stimuli si cum se comporta pe sosea.

Din aceasta cauza anvelopele de iarna sunt singurele anvelope care ar trebui folosite in anotimpul rece, pentru ca doar ele ofera performante optime, manevrabilitate si siguranta. In Constanta gasesti anvelope de iarna la Selgros, precum si alte accesorii de iarna, nu pleca niciodata la drum fara sa fii echipat corespunzator!

Anvelopele de iarna sunt create din compusi special, creati special pentru conditii de frig, aceste anvelope se comporta cel mai bine in temperaturi de sub 7 grade Celsius. Asta inseamna o accelerare, franare si manevrabilitate superioara.

Costurile unui set de anvelope de iarna nu sunt mai mari decat un set de anvelope de vara, asa ca de ce nu le schimbi si sa beneficiezi de aceste avantaje.

Ultimul lucru pe care il vrei este sa ramai blocat in troiene din cauza lipsei de pregatire sau sa ai un accident. Iar daca alternezi intre anvelope de iarna-vara, acestea te vor tine si mai mult, pentru ca fiecare tip va fi folosit doar in conditiie specifice lui.

Selgros Constanta Nord
Produse alimentare si nealimentare
Bd. Tomis Nr. 387 Constanta, 900519, RO
Tel: 0241 684 000
Fax 0241 684 199


 

Statistici site

Membri : 1377
Conţinut : 131
Număr afişări conţinut : 439857

Cine este online?

Avem 158 vizitatori online

Partenerii mei