Care e pretul potrivit pentru un set de anvelope?

Care-e-pretul-potrivit-pentru-un-set-de-anvelope

Anvelopele sunt unele din cele produse pe care le cumparam ocazional, odata la cativa ani. Desi teoretic anvelopele sunt produse consumabile, nu sunt lucruri pe care le cumparam regulat, poate ajungi si sa iti schimbi masina inainte sa schimbi setul de anvelope.

Anvelopele, mai exact calitatea si specificul acestora sunt deosebit de importante pentru siguranta si manevrabilitatea masinii tale. Distanta de franare, manevrabilitatea in conditii adverse, toate acestea depind de calitatea anvelopelor tale.

Asadar, luand toate aceste lucruri in considerare, ne intrebam care e pretul potrivit pentru un set de anvelope. Unii ar spune ca cel mai mare pret, insa nu tot timpul ce e scump e si de calitate.

Important este sa gasesti anvelope potrivite pentru masina ta, si pentru sezon, alege tipul cel mai bun de anvelope din modelul de care ai tu nevoie. In Iasi gasesti anvelope la preturi bune la Selgros.

Cumpararea unui nou set de anvelope nu se face brusc, subit, sub un impuls de moment, stim fiecare aproximativ cand e momentul in care trebuie sa schimbam anvelopele, astfel ne pregatim din timp, atat financiar cat si din punct de vedere a cunoasterii pietei.

Aflam care sunt cei mai buni producatori, ce modele de anvelope ni s-ar potrivit si unde le-am gasi pe acestea la cel mai mic pret.

Cand facem o investitie mare, precum cumpararea unui set de anvelope, avem tendinta sa economisim cativa lei, prin alegerea unei variante putin mai ieftine chiar daca nu e tocmai buna, insa o asemenea achizitie trebuie privita ca o investitie pe termen lung, adica suma data se amortizeaza pe cativa ani. Anvelope de diferite tipuri gasesti la Selgros!

Selgros Iasi
Produse alimentare si nealimentare
Soseaua Nicolina nr. 57A Iasi,
700711, RO
Tel: 0232 306 000
Fax 0232 306 199

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *