Avantaje agende personalizate

Atunci cand vrei sa te promovezi cu agende trebuie sa tii cont de toate avantajele unor produse promotionale de cea mai buna calitate. Daca in trecut am discutat despre importanta ritualului pe care il ai de dimineata atunci cand iti faci timp sa te relaxezi si sa vezi toata ziua per ansamblu, cu toate sarcinile pe care vrei sa le faci in fiecare zi ne-am gadit la un plan orientativ care sa te ajute sa iti tii agenda.

Prima intrebare care iti vine in minte este legata de agenda clasica. Foarte multa lume nu ia foarte in serios modul in care agenda sa arata ins anoua ni se pare important pentru ca agenda iti va fi alaturi cel putin o jumatate de an. Este foarte important sa stii exact ce vrei.

Pentru ca suntem in epoca digitala si programele sau intalnirile sunt organizate pe calculator, pe telefon sau pe un planner de birou, o foarte buna solutie este sa optezi pentru agende nedatate.

In cazul agendelor datate vei fi foarte limitat de spatiu si ristisa intri in ziua urmatoare in timp ce sambata si duminica sunt puse in general amandoua pe aceeasi pagina si paginatia este destul de ciudata de la o agenda la alta.

Este si ideea ca poti sa termini tinand cont de cat de mult utilizezi agenda doar in jumatate de an. In momentul in care o schimbi, daca agenda este datata trebuie sa incepi din jumatate daca tii cont de date. Sunt si persoane care nu tin cont de data.

Teoretic agenda trebuie sa indeplineasca doua conditii de baza: o conditie tine de manevrabilitate si alta tine de organizarea in interior. Aici alegi tinand cont de preferinte de la agenda A5 si pana la agdena A4.

Una din cele mai creative activitati este intocmirea efectiva a agendei. Urmatoarea activitate la fel de importanta este cea legata de mailing. Pentru asta poti sa rezervi intre 15 minute din zi si poti aloca undeva la 2 ore la final de zi. Este o sarcina care se repeta zilnic si pe care trebuie sa o respecti.

Fiecare din noi avem mai multe proiecte in care suntem angrenati si de aceea identificarea lor inseamna sa nu amesteci sarcinile care sunt foarte importante. Poti tine cont si de faptul ca fiecare proiect are sarcinile sale.

Fiecare sarcina identificata in agende si trebuie sa aiba o durata estimativa pentru indeplinire. Nu este vital sa termini in acel timp insa timpii respectivi trebuie sa fie mai mult decat doar marcaje de care sa te agati in programarea unui plan de bataie.

Dupa ce trasezi toate sarcinile pe un timp estimativ si faci totalul pentru a putea vedea cate ore ai la dispozitie poti sa iti stabilesti cat mai lejer pauzele.

Este bine ca la inceput de saptamana sa faci o analiza cu tot ce trebuie sa indeplinesti si sa duci la bun sfarsit pe zile si pe intreaga saptamana. De asemenea la finalul fiecarei zile trebuie sa stabilesti ce ai reusit sa termini si ce nu.

Sonia Ciocîrlan:
Related Post