Care este telefonul Android cu cea mai buna baterie ?

Care este telefonul Android cu cea mai buna baterie ?

Lansat in prima parte a anului curent , mai exact in luna aprilie , noul smartphone Philips W6618 dotat cu un accumulator de 5300 mAh a fost desemnat ca fiind ‘’telefonul Android cu cea mai buna baterie’’ . Inainte sa iti dau mai multe informatii despre acest model vreau sa iti prezint www.accesoriigsm.ro .

Acest magazin online , unul dintre cele mai apreciate magazine din tara noastra , iti pune la dispozitie o gama variata de accesorii pentru telefoane mobile . Acumulator baterie telefon , carcase , huse , carduri de memorie , display-uri si multe alte produse de cea mai buna calitate la un pret imbatabil poti sa gasesti numai daca accesezi chiar acum Accesoriigsm.ro .

Si acum sa revenim la Philips W6618 si acumulatorul sau urias , nedetasabil , de 5300 mAh care ii asigura o autonomie de pana la 33 de ore in regim de convorbire si pana la 66 de zile in regim stand-by . Aceste rezultate sunt obtinute gratie bateriei si nu vreunui mod special de economisire cum au alte smartphone-uri de top , de exemplu HTC One M8 , LG G2 sau Samsung Galaxy S5 .

De regula smartphone-urile de top au o baterie de aproximativ 3.000 mAh iar tabletele una in jur de 4.000 mAh . Galaxy S5 este unul dintre cele mai dorite smartphone-uri cu Android ale momentului . Cu toate acestea ne exceleaza chiar in toate domeniile .

Bateria de 2.800 mAh face ca Galaxy S5 sa reziste 21 de ore la apeluri 3G , un rezultat cu o ora mai bun decat cel inregistrat de HTC One M8 ( dotat cu o baterie de 2.600 mAh ) si cu patru ore , respectiv 12 ore , mai slab decat cel obtinut de LG G2 ( a carui baterie este de 3.000 mAh ) , respectiv Philips W6618 .

Autonomia bateriei modelului Philips W6618 depaseste cu mult si autonomia bateriei unor tablete foarte apreciate precum Nexus 7 ( dotat cu o baterie de 3.950 mAh ) sau Galaxy TabPRO , a carei baeterie are 4.800 mAh . Din pacate , o baterie de un asemenea calibru face ca smartphone-ul sa fie putin mai gros ( 11,6 mm ) si putin mai voluminos . Insa este mult mai subtire decat alte smartphone-uri foarte bune aflate pe piata in momentul de fata .

Terminalul vine la pachet cu un display qHD de 5 inchi cu rezolutie de 540*960 pixeli , un procesor Quad-Core de 1.3 GHz ( fabricat de MediaTek ) , 1 GB memorie RAM , 4 GB memorie flash ( extensibila prin carduri microSD ) , o camera foto principala de 8MP si una frontala de 2MP . Producatorul a decis sa opteze pentru un sistem de operare 4.2 Jelly Bean . In plus ofera si o functie dual-sim .

Pana cand acest terminal va ajunge si pe piata din tara noastra ne putem bucura de un alt smartphone marca Philips , si ma refer aici la modelul Philips Xenium W8510 . Un smartphone de top care vine la pachet cu o baterie de 3.300 mAh , ce promite o autonomie de 48 de ore , si asta fara prea multe compromisuri . Si acest model este unul dual-sim .

Philips Xenium W8510 este un terminal potrivit pentru cei nu foarte pretentiosi dar care doresc sa utilizeze incarcatorul cat mai putin . Pentru acest model trebuie sa scoateti din buzunar aproximativ 1.050 de lei .

Dupa cum se poate vedea , de cand compania chineza China Electronics Corporation a preluat brand-ul olandez , telefoanele marca Philips incep sa devina tot mai apreciate , urmand linia promovata de chinezi .

bradudan:
Related Post