Ce trebuie sa faci atunci cand vrei sa iti inchiriezi apartamentul

Daca esti proprietar si vrei sa iti inchiriezi apartamentul pentru a face rost de o suma de bani lunara care vine singura la tine iti recomandam sa citesti sfaturile oferite de Bucharest real estate.

In primul rand tine cont de faptul ca totul tine de optica. Prima impresie pe care apartamentul tau o lasa este cea care conteaza cel mai mult. Daca vrei sa inchiriezi online atunci pozele trebuie sa fie de cea mai buna calitate. Ulterior in stabilirea pretului dorit se mai ia in calcul si locatia blocului in care se afla apartamentul tau, toate modernizarile si facilitatile din interior, magazinele din jur, locul de parcare, etajul, scolile si liceele din zona, bancile din zona si lista poate continua.

In functie de toate aceste detalii va trebui sa stabilesti un pret obiectiv pentru apartamentul tau si iti recomandam sa nu faci greseala de a cere mai mult pe internet in ideea in care persoana care te va contacta va vrea sa negocieze pentru ca acesta este un obicei care a inceput sa dispara de pe piata din tara noastra. Cei care vor sa inchirieze in general vor gasi cel mai ieftin anunt sau cel mai bun pret care le respecta exigentele prin raport la toate detaliile anterior mentionate si vor suna direct acolo. Nimeni nu mai are timpul si rabdarea necesara sa sune la toate numerele de pe internet si sa negocieze. Mai bine te orientezi astfel incat sa ai cel mai mic pret din zona ta si asa ai o garantie suplimentara ca vei ave amai repede un chirias.

Asa cum am spus si in prima parte a acestui articol, ideea este ca tot ce tine de aspect vinde si prin urmare atunci cand vinzi pe internet poti lua in calcul si angajarea unui fotograf profesionist care sa iti faca toate pozele. Stim ca este destul de costisitor dar macar te poti asigura ca faci poze bune din unghiuri clare si care avantajeaza interiorul. Nu este foarte complicat si poti apela la copii daca tu nu te descurci cu pozele. Nu e greu si in plus, vei avea mai repede un chirias deci si ei vor avea mai repede bani de buzunar.

Dupa ce ai atras cu pozele conteaza foarte mult prima impresie fizica. Aici lucrurile tind sa fie cel putin interesante. Vei vedea ca sunt persoane care se indragostesc de apartamentul tau imediat ce au intrat pe usa si sunt si persoane care inca de la prima aparitie sunt nemultumite. Uneori o sa ajungi la concluzia ca au venit chiar de acasa nemultumite insa acesta este un aspect discutabil. Cei care par nemultumiti de orice inca de la primul salut sunt cei care vor sa te determine prin atitudine sa lasi din pret.

Aceste persoane considera ca tu ai nevoie de el si nu invers si vor sa iti dea de inteles asta. Iti recomandam sa treci peste si sa tii la pretul tau atunci cand este unul justificat. Nu ai nevoie de un chirias arogant.

bradudan:
Related Post