Cele mai bune jocuri pentru Android si iOS

Calatoriile lungi cu metroul sau trenul nu mai fac parte din viata de zi cu zi pentru multi acum, dar asta nu inseamna ca jocurile Android si iOS pentru smartphone-urile si tabletele tale ar trebui sa fie relegate la activitati secundare.

De asemenea, puteti juca pe aceste dispozitive tot felul de jocuri si nu este nimic gresit in a face acest lucru, mai ales daca computerul este folosit mai mult pentru lucrul acasa si nu aveti o consola. Am selectat care sunt pentru noi cele mai bune jocuri gratuite si platite, incercand sa acopere o varietate de genuri si tinand cont de cateva lansari mai recente.  Pentru un joc activ ai nevoie de accesorii telefoane de foarte buna calitate.

  1. Call of Duty Mobile

Call of Duty mobile este unul dintre cele mai bune shootere disponibile pe piata smartphone-urilor si tabletelor. Anul trecut i-am acordat deja titlul de cel mai bun joc mobil, recompensandu-l pentru receptivitatea si personalizarea in comenzi, o buna oferta de moduri si mecanici pentru crearea de clase.

Poti alege sa joci impotriva altor 99 de jucatori in modul battle royale, sa concurezi in meciuri 5v5 in cel mai clasic dintre meciurile mortale sau sa participi la moduri adaugate periodic. Nu numai ca gasesti un gameplay cat mai aproape de capitolele majore, ci si harti si personaje care au facut istoria Call of Duty si pe care fanii le vor aprecia cu siguranta.

  1. Teamfight Tactics

Teamfight Tactics, jocul dezvoltat de Riot Games si plasat in universul League of Legends, se alatura „autobattlers” de pe mobil. Regulile sunt simple: alege dintre campionii Ligii, desfasoara-i tactic pe tabla de joc grila si invinge-i pe ceilalti 7 adversari care vor incerca sa-ti fure victoria.

Teamfight Tactics accepta jocul pe mai multe platforme, permitandu-va sa va jucati cu prietenii pe PC, Mac si smartphone. De la lansare pe PC, peste 80 de milioane de utilizatori s-au luptat. Daca universul LoL nu te innebuneste, poti oricand sa joci Dota Underlords.

  1. Final Fantasy Brave Exvius

Magazinele digitale au salutat recent spin-off-ul Brave Exvius, un titlu care, in ciuda componentei gacha, este cel mai apropiat lucru de un nou Final Fantasy Tactics. Ce iti poti dori mai mult decat un nou capitol din indragitul serial, dar intre timp Razboiul Viziunilor se poate dovedi a fi o distractie grozava.

Dezvoltat in comun de Square Enix si Gumi, atat povestea, cat si modul de joc se inspira din Final Fantasy Tactics: The War of the Lions, adaptarea PSP a jocului video de strategie original PlayStation.

  1. Seabeard

Animal Crossing pare sa fie titlul momentului: ritmul sau relaxat si capacitatea de a desfasura virtual activitati in aer liber umple un gol. Deci, care sunt alternativele la jocul Nintendo pentru smartphone-uri si tablete? Seabeard ar putea fi compromisul potrivit intre un joc in stil de desene animate si gestionarea vietii tale si a insulei asa cum preferi.

Navigarea, pescuitul, lupta si gatitul sunt cateva dintre activitatile la care va puteti incerca. Jocul exista de cel putin 5 ani, ceea ce inseamna ca vei gasi deja un numar bun de continut si actualizari care i-au imbunatatit performanta. Jocul bonus din aceasta comparatie speciala este, fara indoiala, Stardew Valley.

bradudan:
Related Post