Cum putem extinde durata de viata a acumulatorului?

Cum putem extinde durata de viata a acumulatorului?

Cu totii cunoastem cat de important este un acumulator pentru telefonul nostru mobil.

Atunci cand intampinam probleme cu un astfel de acumulator pentru Nokia, este bine sa ne orientam spre achizitionarea unui acumulator Nokia original. Un astfel de acumulator Nokia original putem cumpara de pe www.accesoriigsm.ro.

Vom vorbi in cele ce urmeaza despre cum putem extinde durata de viata a unei baterii pentru telefonul mobil.

Exista mai multe strategii prin care putem prelungi durata de viata a unei baterii pentru telefonul mobil, cum ar fi oprirea acestuia atunci cand nu este in uz. Optiunile si caracteristicile care nu sunt utilizate ar trebui inchise sau limitate.

Ajustarea nivelului de luminozitate poate face ca bateria sa tina mai mult. In plus, incarcarea de rutina a bateriei poate face ca aceasta sa aiba o durata de viata mai mare.

De multe ori, oamenii isi lasa telefoanele mobile deschise atunci cand nu le utilizeaza. Pentru a extinde durata de viata a bateriei, ar trebui sa inchidem telefonul atunci cand nu il folosim, precum atunci cand dormim. Telefonul ar trebui inchis si atunci cand exista acoperire de retea foarte mica sau chiar deloc deoarece bateria se epuizeaza mult mai usor atunci cand telefonul incearca sa stabileasca sau sa mentina semnalul.

Jocurile si ascultatul muzicii pe telefon pot face ca bateria sa se epuizeze foarte repede. Acelasi lucru se intampla si daca facem fotografii sau clipuri video. Acestea activitati ar trebui tinute la minimum, daca dorim sa prelungim durata de viata a bateriei.

Evitarea anumitor caracteristici care mananca energie, poate, de asemenea, extinde durata de viata a acumulatorului. Bluetooth-ul si conexiunile WiFI sunt doua dintre cele mai mari mancatoare de energie. Pentru reducerea consumului bateriei aceste doua caracteristici ar trebui oprite.

In cazul in care detinem un smartphone, avem, de asemenea, si o sumedenie de aplicatii care folosesc o mare parte din energia bateriei. Daca nu le inchidem corect dupa ce le folosim, acestea vor continua sa ruleze in fundal. Astfel de aplicatii trebuie inchise complet pentru a evita consumul inutil de energie.

Luminozitatea ecranului si a tastaturii pot fi, de asemenea, inchise pentru a pastra energia acumulatorului. Aceste tipuri de lumina pot epuiza bateria extrem de repede in cazul in care folosim telefonul foarte des. Majoritatea telefoanelor pot fi setate astfel incat aceste lumini sa se opreasca dupa cateva secunde.

In afara luminilor, sunetele pot si ele sa ia cate putin din energia acumulatorului. Pentru a preveni acest lucru, putem reduce volumul soneriei. Un lucru important de tinut minte este si acela ca nu trebuie sa folosim telefonul pe vibratii pentru ca acestea pot epuiza bateria mai repede decat o sonerie foarte puternica.

Ultimul, dar nu cel din urma aspect de care trebuie sa tinem cont este acela ca o baterie incarcata complet va tine mai mult decat una incarcata pe bucati. Unul dintre cele mai simple metode de a extinde durata de viata a bateriei este utilizarea constanta a incarcatorului si incarcarea completa a telefonului.

Pentru mai multe informatii in legatura cu modalitatea prin care puteti achizitiona acumulatoare Nokia originale accesati Accesoriigsm.ro.

bradudan:
Related Post