Cum sa alegeti o boxa Bluetooth?

Dupa cum ati vazut din comparatia noastra cu cele mai bune boxe portabile Bose, marca ofera boxe portabile de inalta calitate in mod constant.

Astazi, am testat boxa boxa BOSE SoundLink Micro. Plin de promisiuni pe hartie, dar oare le indeplineste cu adevarat? Pentru asta suntem aici, pentru a afla in aceasta recenzie completa a lui Bose soundlink micro!

O boxa Bluetooth se alege in functie de utilizarea si preferintele voastre. Datorita diverselor caracteristici, boxa Bluetooth va poate permite sa va ascultati muzica in aer liber: pentru a va insoti la fiecare iesire; sau in interior: pentru a adauga sunet in sufragerie sau in intreaga casa si pentru a face mult mai mult decat sa redati muzica.

Iata care sunt criteriile de care trebuie sa tineti cont atunci cand cautati boxa Bluetooth ideala.

Autonomia bateriei boxei

Un dispozitiv cu o durata de viata suficienta a bateriei este o necesitate daca intentionati sa va folositi boxa la o plimbare, la un picnic, la plaja sau chiar acasa.

Durata de viata a bateriei poate varia intre 4 si 20 de ore, in functie de model, iar o boxa BOSE SoundLink Micro este o alegere buna. Un difuzor cu o autonomie a bateriei de cel putin 7 ore este ideal pentru o utilizare pe tot parcursul zilei.

Performanta boxei bose soundlink micro

Desi este de dimensiuni mici, ne plac performantele sale. Ne aminteste de Bose SoundLink Mini II. Calitatea sunetului este buna, dupa cum vom explica mai jos, dar acesta nu este singurul sau avantaj. Datorita microfonului sau integrat, poate fi utilizat ca un kit hands-free.

Boxa BOSE SoundLink Micro va permite sa raspundeti la apeluri. Microfonul este de foarte buna calitate. Ii puteti auzi pe cei cu care vorbiti, iar acestia va pot auzi si ei, fara intreruperi sau zgomot de fond, astfel incat conversatiile sunt foarte audibile.

Sunetul boxei BOSE SoundLink Micro

Boxa BOSE SoundLink Micro isi datoreaza succesul calitatii sunetului. Cu un difuzor special conceput si radiatoare pasive, aceasta casca portabila ofera un sunet puternic si pur. Ca de obicei, Bose ne ofera o boxa portabila de cea mai inalta performanta.

Puterea boxa BOSE SoundLink Micro este foarte buna si este insotita de o distorsiune foarte bine controlata. Performanta sonora extrem de bine echilibrata. Pentru o boxa portabila atat de mica, aceasta este o surpriza placuta.

Caracteristicile

Acest difuzor portabil are un microfon incorporat, astfel incat il puteti utiliza ca un kit hands-free. Cantareste doar 290 de grame. Dimensiunile sale sunt de 9,8 x 9,8 x 3,5 cm. Deci poate merge oriunde. Alte caracteristici ale boxei portabile includ modul de difuzoare duale, aplicatia Bose Connect, curea din silicon, conexiune Bluetooth fiabila, grad de impermeabilitate IPX7, capac din silicon si usurinta in utilizare.

Verdictul nostru final despre BOSE SoundLink Micro

Mic in dimensiuni, dar extrem de mare si eficient cand vine vorba de performanta, asa definim BOSE SoundLink Micro. Este o boxa portabila care ne place pentru rezistenta la apa, robustetea, performanta audio, microfonul de calitate si usurinta de utilizare. Ti l-am recomanda? Da, fara nicio ezitare!

 

bradudan:
Related Post