De ce servicii poti beneficia cand alegi gazduirea VPS?

De ce servicii poti beneficia cand alegi gazduirea VPS?

In momentul in care ai un site sau mai multe site-uri web, si iti doresti ca acestea sa fie gazduite, cu siguranta vei cauta cele mai avantajoase solutii de gazduire, si vei cauta sa colaborezi cu o platforma care iti pune la dispozitie cel mai bun raport calitate pret.

Ei bine, vei putea sa alegi servicii de gazduire dedicata, gazduire shared sau servicii de gazduire VPS, insa inainte de a alege ce tip de gazduire ti se potriveste, ai putea sa te sfatuiesti cu specialistii care lucreaza in acest domeniu.

Ca si o recomandare, ar fi ideal sa optezi pentru gazduirea de tip VPS, aceasta fiind o tehnologie de virtualizare server, in care un server fizic este structurat in mai multe servere virtuale, care detin mai multe resurse dedicate dar si sisteme de operare.

Alegand sa beneficiezi de un astfel de tip de gazduire, indiferent de platforma cu care vei alege sa colaborezi, vei beneficia de un panou de control in mod gratuit, iar acesta poate sa fie cPanel, Webuzzo, sau oricare altul, si iti vei putea administra VPS-ul, plus ca iti vei putea efectua setarile dorite.

Deasemenea alegand o gazduire de tip VPS vei putea sa te bucuri de o infrastructura premium, pe care platforma ti-o va pune la dispozitie.

Cele mai renumite platforme care iti ofera astfel de servicii, iti vor pune la dispozitie echipamente de cea mai noua generatie, de la brandurile de top de pe piata, precum procesoare Intel Xenon, sau Supermicro.

Vei avea deasemenea posibilitatea de a alege sa iti fie site-ul gazduit de catre o platforma care utilizeaza puterea tehnologiei OpenVZ, astfel ca te vei putea bucura de cea mai solutia cea mai avantajoasa de server virtual, si nici nu vei plati foarte multi bani in schimbul gazduirii.

Un alt mare avantaj pe care ti-l va putea oferi o platforma care iti ofera servicii de gazduire VPS, il reprezinta Full Root Acces, care impreuna cu conectarea SSH, iti ofera sansa de a instala si de a customiza software-ul dorit, indiferent de nevoile pe care le ai.

Trebuie insa sa stii faptul ca sunt pe piata tot felul de platforme, astfel ca unii provideri te vor lasa sa astepti mai multe ore pana cand iti va fi activat VPS-ul, in timp ce alti provideri ti-l vor livra online in doar cateva minute.

Ei bine, pe langa acest serviciu de gazduire VPS, vei mai putea sa optezi si pentru alte avantaje importante insa acestea vor fi contra cost. De exemplu, iti vei putea inchiria lunar un numar de ip-uri suplimentare.

Tot contra cost, vei putea sa beneficiezi oricand si la orice ora de un suport tehnic standard. Este si normal acest lucru, mai ales in conditiile in care nu ai foarte multe cunostinte in acest domeniu, insa alegand sa beneficiezi de un suport tehnic standard, cu siguranta in scurt timp, vei cunoaste o multime de informatii care iti vor fi utile.

Ei bine, cam acestea sunt cele mai importante detalii de stiut despre gazduirea VPS, si despre tipurile de servicii de care poti sa beneficiezi atunci cand alegi ca site-ul sau site-urile tale sa fie gazduite astfel.

bradudan:
Related Post