De unde cumparam haine copii pentru Paste

Haine copii pentru Paste

Se apropie vertiginos sărbătorile de Paști. Cum de Paști toată lumea se înnoiește, pe lângă obișnuitul miel și ouă (mai ales de ciocolată), ne gândim din ce în ce mai mult ce să luăm copiilor: o rochiță nouă, un pantalon nou, haine copii, un pantof, o ghetuță, ceva care să-i facă să zâmbească și să se simtă speciali fără să ne coste și pielea de pe noi.

Sigur, cea mai ieftină variantă e magazinul de la colț, cu haine aduse la mâna a doua de prin Germania, Anglia și alte țări străine. Neajunsul e că nu știi niciodată ce vei găsi acolo: dacă va fi materialul potrivit, culoarea potrivită și așa mai departe.

Acolo hainele sunt unicat, nu poți cumpăra o mărime diferită a aceluiași model decât foarte rar, în cazul magazinelor cu tot felul de mărfuri contrafăcute și confiscate la graniță. Nu mai trebuie să spun cât de bune sunt acestea calitativ … au cusături făcute anapoda, numele de marcă sunt ușor stâlcite, unele chiar trebuie spălate exclusiv de mână sau curățate chimic.

O a doua variantă e să cumpărăm produse de calitate, noi, confecționate local, adică … românești. Sunt pe piață câteva firme chiar foarte bune, firme ce produc mult pentru export. Problema e că prețurile lor nu sunt mereu foarte accesibile. Fără îndoială, au și magazinele de desfacere câteva promoții de sărbători, însă e greu să găsești ceva anume, mai ales când în magazin mai sunt mulți alții care vor același lucru. Nimeni nu-și dorește să petreacă ore întregi prin magazine.

Ajungem așadar la o a treia soluție, de compromis: putem cumpăra online, dintr-un magazin de tip outlet. Partea frumoasă e că se pot evita, în acest fel, acele cozi interminabile și acea așteptare frustrantă din magazin, când vânzătoarele sunt prea ocupate ca să ne servească pe loc. Se poate evita complet acea îmbulzeală generală în raionul cu reduceri, unde ai prea multe alegeri, dar nu ai loc nici să sufli.

În plus, nu trebuie să-și ia nimeni o zi liberă de la serviciu sau să-și piardă mult așteptata zi de weekend cu asemenea preocupări. Pe lângă faptul că nu ne mai călcăm în picioare unii pe alții, un magazin outlet mai prezintă avantajul că vinde haine de marcă, dar rămase din sezoane trecute, de obicei noi sau foarte puțin uzate. Reducerile față de prețurile originale ating procente de până la 80%. Așadar, mai ales dacă vorbim de copii mici, mereu în creștere, acesta este locul ideal pentru a cumpăra lucuri de calitate.

Plata online se face prin intermediul unui server securizat, însă există și soluții pentru aceia/acelea dintre noi care vor să sufle și-n iaurt: comanda prin poștă sau printr-un serviciu de curierat. Nici măcar transportul nu e o problemă: de la o sumă minimă cheltuită pe site, livrarea este gratuită. În funcție de distanță și de modul de transport, produsele sunt livrate în termen de o zi (curier) până la maxim șapte zile (poștă).

Am descoperit deja mai multe astfel de magazine și recomand mai ales pe unul dintre ele pentru calitatea mărfurilor vândute, un magazin cu hăinuțe și jucării pentru copii, dar nu numai: .

bradudan:
Related Post