Deja Vu pescaresc

Deja-Vu-pescaresc

Termenul de deja vu este unul frantuzesc, care se refera la ceva vazut sau trait anterior. Acest fenomen reprezinta de fapt ideeade a avea o senzatie puternica despre faptul ca un eveniment sau o experienta pe care o traiesti in momentul de fata s-a mai intamplat in trecut. Aceasta senzatie nu este noua pentru pescari si cu toate ca acestia pot vizita aceleasi zone de sute de ori, de obicei apare o noua senzatie ce schimba detaliile aventurii.

Un eveniment petrecut acum, in aceeasi perioada a anului si aceeasi locatie poate sa insemne un eveniment petrecut intr-o zona indepartata, intr-un timp apropait acelei perioade. Apele din apropierea orasului Canterbury este cunoscut pentru astfel de experiente deja vu. Sute de pescari care au pasit in acea zona, odata ce au ajuns impreuna cu ale lor articole pescuit , au avut respectiva senzatie de deja vu.


Zona respectiva este una nu foarte usor de accesat, insa multi pescari sunt de acord cu faptul ca indiferent ca iti este permis sa treci sau nu, oricum o vei face, mai ales daca nu ai ajuns pana atunci in locul respectiv, pescarii fiind foarte curiosi de senzatiile locatiei respective.

De asemenea, valurile din zona respectiva pot fi periculoase uneori pentru cei cu barci de marime mica, uneori valurile fiind indeajuns de puternice pentru a rasturna o barnca de mici dimensiuni. Cu toate acestea, partea proasta nu sta in valurile ce pot atinge inaltimi spectaculoase, ci in rapiditatea cu care acestea se pot forma. In cazul in care pescarii reusesc sa ajunga in acea zona in care pestii sunt la fiecare pas, totul o sa fie excelent iar treaba o sa mearga de minune, insa pana in acel punct, totul este precum o lupta pentru spravietuire.

Cele mai bune oferete le gasiti pe oneshop4u.ro

Cu toate ca speciile sunt de o varietate foarte mare in zona respectiva, specia principala o reprezinta somonul, pesti ce pot fi observati in bancuri, dar si in mod individual. Pescarii pot avea parte de foarte multa adrenalina, mai ales in cazul in care vor ajunge sa prinda un somon de 1kg, poate chiar mai mare.

Fiind o zona foarte populata de pesti, s-ar putea spune ca lupta intre pescari nu este asa acerba, insa legenda spune ca in apele acestea se afla un peste misterios, tot somon, ce trece lejer de 10kg. L-au putut observa doar cativa, multi laudandu-se cu faptul ca unditele sau alte articole de pescuit li s-a rupt datorita acelui somon, insa nimeni nu a reusit pana in momentul acesta sa il prinda.

Un alt lucru ce ar putea influenta numarul de pesti prinsi in zona respectiva il reprezinta fenomenele naturale. La fel de repede precum soarele rasare, atat de repede este posibil ca o ninsoare sa isi faca aparitia, astfel ca daca esti pescar si te gandesti sa te duci intr-o zona de genul acesta, asigura-te ca experienta este unul din elementele forte ce le-ai putea pune intr-un cv pescaresc. Totodata, inainte de a te aventura, fii sigur de faptul ca imposibilul nu face parte din dictionarul tau si ca esti pregatit pentru orice situatie dificila s-ar putea ivi.


Articole asemanatoare :
1.Cât costă o partidă de pescuit și ce condiții trebuie respectate
2.Pescuit la bass în Romania?
3.Bancul zilei: Pescuit sportiv
4.Un american a pescuit cel mai mare rechin din istorie

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *