Dumper performant comercializat de Italia Star

Dumper performant comercializat de Italia Star

Din punct de vedere al eficientei in exploatare, dumperele pot fi incadrate utilizand diferite criterii.

Italia Star aduce pe piata romaneasca mini dumpere fabricate de firmele italiene Ihimer, Rotair si Silla, echipamente performante , capabile sa faca fata celor mai dificile sarcini de lucru, in conditii de maxima siguranta si eficienta. http://www.italiastar.ro/mini-dumper/ .

Minidumper -ul Ihimer se caracterizeaza prin capacitati de transport cuprinse intre 400-2500 kg, in functie de model, ceea ce le face deosebit de utile in gestionarea fermelor de legume si a celor de animale, in lucrul pe santiere  de mica si medie anvergura, sau in depozite si hale de productie.

Ca si viteza de deplasare , mini  dumperele Ihimer reusesc viteze cuprinse intre 2 km/h-7,5 km/h, viteze cu care se pot deplasa in limita prevenirii oricarui accident , in spatii de lucru  cu suprafete destul de mici, in zone in care accesul pietonal nu este restrictionat cum sunt fermele , si santierele urbane.

Din punct de vedere constructiv un astfel de mini dumper poate fi echipat cu o gama larga de accesorii, pe care Italia Star le pune la dispozitia clientilor sai fie odata cu achizitia mini dumper –ului, fie  ulterior, daca clientul considera necesar.

Dintre accesoriile care pot sa fie achizitionate, mentionam bene de transport, furci de incarcare furaje, lame de nivelare teren, situatie in care un astfel de minidumper devine deosebit de util, asigurand nu doar echipamentul de lucru propriu-zis ci si utilajul de transport a materialelor rezultate catre locul de stocare.

Manevrabilitatea ridicata a unui astfel de echipament, datorata in principal comenzilor intuitive si comenzilor hidraulice servo-asistate,  atrage dupa sine eficienta si siguranta in exploatare, avand drept consecinte scaderea consumului, a timpului necesar de lucru pe fiecare actiune, precum si cresterea fiabilitatii echipamentului in timp, coroborata cu cheltuieli minime de reparatii si intretinere.

Minidumperul oferit de Italia Star si fabricat de Ihimer are posibilitatea de descarcare la inaltime, cu ajhutorul unui sistem de sustinere a benei tip foarfeca, inaltimea la care este proiectat sa descarce bena fiind de pana la 1,9 m, ceea ce permite descarcare direct in vehicule sau bene carosate, fara sa fie nevoie de interventia unui alt tip de echipament.

bradudan:
Related Post