Ionizatorul de apa si beneficiile aduse organismului uman

Apa este cel mai important nutrient pentru viata, aceasta aducand necesarul de substante nutritive, lubrifiaza tesuturile si le aduce in cea mai buna forma, astfel incat sa isi poata indeplini toate functiile. Procentul de apa din corpul uman este situat intre 60 si 75%.    Pentru a putea avea mult mai multe beneficii in urma consumului de apa, cel mai bine este sa consume apa alcalina ionizata, care se obtine cu ajutorul unui ionizator apa.

De ce este necesar consumul apei cu un pH alcalin?

Oamenii consuma de cele mai multe ori alimente mult prea acide, ceea ce poate duce in timp la boala . In interiorul corpului uman, celulele, tesuturile si organele au nevoie de nivele diferite de alcalinitate. Consumul apei alcaline ionizate  ajuta la echilibrarea pH-ului in organism, atunci cand aceasta este consumata pe tot parcursul zilei.

Corpurile noastre au capacitatea de a lupta impotriva bolilor, din interior, pe cont propriu, fara a fi nevoie sa se apeleze la medicamente. Acest fenomen  este cel mai raspandit in cercul celor care sustin vindecarea naturala. Apa alcalina ionizata este consumata de foarte multi, indiferent de categoria sociala in care se incadreaza, iar in urma consumului acestia s-au vindecat si au avut o stare de sanatate foarte buna.

Care sunt beneficiile apei alcaline ionizate pentru sanatate?

Apa alcalina ionizata este diferita de cea obisnuita de la robinet, in special deoarece aceasta asigura un pH  potrivit pentru echilibrarea corpului si contine foarte multi antioxidanti naturali.

Exista foarte multe beneficii pe care apa alcalina ionizata le aduce organismului, si anume: dureri de cap, de urechi, de gat, reflux gastric, guta, constipatie, raceli sau alergie.

Unul dintre cele mai mari beneficii ale apei alcaline ionizate  este ca aceasta are  efect antioxidant si este foarte eficienta in ceea ce priveste radicalii liberi sau leziuni celulare. Acesti antioxidanti poarta numele de hidrogen molecular si sunt foarte eficienti in combaterea radicalilor liberi. Acestia patrund in interiorul celulelor si isi desfasoara in acel loc activitatea.

Cu ajutorul unui ionizator de apa, aceasta devina capabila sa treaca mult mai usor prin pori, tesuturi sau membrane celulare, de aceea este mult mai buna pentru hidratarea organismului si a celulelor.

Ce este un ionizator de apa ?

Modalitatea de a obtine apa alcalina ionizata este cu ajutorul unui ionizator de apa. Acesta este un aparat alcalin care este conectat la reteaua de apa si imparte in doua grupuri apa, si anume apa acida si apa alcalina. Apa alcalina iese pe un furtun situat in partea de sus, iar apa acida este evacuata in chiuveta.

Atunci cand in interiorul celulelor sunt ramase deseuri acide, atunci functiile celulei sunt inhibate.  Acest lucru duce la diverse boli comune, precum racelile, alergiile, diabetul, obezitatea sau cancerul. Pentru a putea preveni aceste lucruri, este necesar ca acestea sa intre in permanenta in contact cu apa cu pH alcalin.

Organismul trebuie sa fie alcalin pentru a putea scapa de toxine si pentru a fi sanatos . Ph-ul apei alcaline permite corpului sa neutralizeze toxinele acide sau orice alte elemente care ataca sau dauneaza celulelor.

Ce asteptari poti avea de la apa ionizata?

In functie de setarile si debitul ionizatorului de apa, pH-ul acesteia poate varia de la 8,5 la 10 sau chiar mai mare. Uneori, apa de la robinet este deja alcalina, de aceea este interesant de aflat daca aceasta mai este necesar sa fie ionizata.  Raspunsul este pozitiv, caci atunci cand apa trece prin ionizatorul de apa, aceasta devina incarcata cu antioxidanti , iar in cazul in care sunteti multumiti de alcalinitatea apei, atunci cel mai potrivit ar fi sa se achizitioneze un aparat pentru hidrogenarea apei.

Necula Emanoil:
Related Post