Etichetă: piese auto

Cum-alegi-plcutele-de-frna
Stiri Auto

Cum alegi plăcutele de frâna?

Placuta de frana este una dintre cele mai inlocuite piese auto. Pe perioada de viata a masinii tale va trebui sa le inlocuiesti de cateva ori. Astfel, este bine sa accesezi un magazin piese auto online si sa gasesti categoria de placute de frana. Odata ajuns aici insa, vei descoperi o multime de modele, o multime de materiale si o multime de producatori, ceea ce face alegerea destul de dificila.

bradudanon
Cum-obtii-piese-auto-ieftine-de-buna-calitate
Stiri Auto

Cum obtii piese auto ieftine, de buna calitate?

Achizitia unui automobil vine la pachet cu flexibilitate si cu confort, insa aduce cu sine si o multime de cheltuieli pe care orice persoana care nu are o masina, nu le are. Pe langa cheltuielile evidente, cu combustibilul, parcarile si taxele, automobilul cere, uneori si cheltuieli cu piesele auto.

bradudanon
Avantajele-achizitiei-de-piese-auto-online
Stiri Auto

Avantajele achizitiei de piese auto online

Stim ca nu iti place sa cumperi piese auto. Este una dintre cheltuielile care ar trebui sa nu existe. Din pacate, indiferent de cat de buna este o masina, la un moment dat se uzeaza si necesita piese noi. In aceste momente, singura optiune pe care o ai este sa cauti cele mai bune si evident, cele mai ieftine piese.

bradudanon
Motorul-masinii-Benzina-sau-Diesel
Stiri Auto

Motorul masinii. Benzina sau Diesel?

Achizitia unei masini trebuie sa tina cont de o multime de elemente, cel mai important fiind, evident, motorul. Chiar daca un Opel poate sa fie mai ieftin iar piesele auto pot fi achizitionate si ele la preturi mai mici, un Mercedes poate sa fie mult mai rentabil in timp, chiar daca aduce piese auto Mercedes ceva mai scumpe. Din acest motiv, trebuie sa fie facuta o analiza solida a masinii inainte de achizitie, incepand, evident, cu motorul.

bradudanon