Pompa submersibilă multietajată Micul Fermier 100QJD, 5000l/h – Ajutorul de nădejde pentru nevoile casnice

Pompa submersibilă pentru puț care funcționează și în sistem hidrofor, este utilizată pentru alimentarea cu apă curată dintr-un puț. De asemenea, o pompă submersibilă pentru un puț este utilizată pentru alimentarea cu apă generală, și mai ales dacă este în sistem hidrofor, creează presiune în conductele de apă, sistemele de irigații etc.

Pompa submersibilă multietajată Micul Fermier 100QJD, 5000l/h este utilizată pe scară largă în sistemele automate de alimentare cu apă a unei case private, medii industriale și hoteliere, folosind circuite mecanice (un set de automatizare mecanică și un acumulator hidraulic).

Pompa submersibilă multietajată pentru alimentarea cu apă

Orice persoane care locuiește într-o casă privată, are un teren personal, o grădină de legume etc. Vine un moment în care se confruntă cu probleme legate de alimentarea cu apă. Și atunci apare o întrebare urgentă: ce pompă să cumpere pentru un puț?

Pompa submersibilă care este dotată cu diverse caracteristici, îndeplinește multe funcții necesare, dar problema alegerii unui dispozitiv devine cu adevărat dificilă.

Există diferite tipuri și problema alegerii unui produs, este destul de dificilă. În acest caz, poți alege cu încredere pompa submersibilă multietajată Micul Fermier 100QJD, 5000l/h.

Pompa submersibilă multietajată Micul Fermier 100QJD, 5000l/h – Caracteristici

Carcasa din inox a acestui dispozitiv vorbește în primul rând despre o durată lungă de viață și acesta este unul dintre cei mai importanți factori din ziua de azi. Modelul este conceput pentru imersiunea în găuri cu un diametru interior de minim 100 mm. Gama de putere variază între 1.1 kw, 1.5 Cp la 2850 rpm.

Modelul este conceput pentru puțuri de mare adâncime, de până la 120 m și dimensiunea minima de 100 mm. Principala caracteristică a acestui model este dimensiunea sa mică, dar totuși, această pompă te poate mulțumi cu productivitatea ei.

Pompa este multietajata pe 8 nivele, ceea ce înseamnă că poate fi utilizată pentru alimentarea cu apă potabilă pentru case private, hoteluri și medii industriale.

Pompa este proiectată pentru a furniza apă curată și potabilă din puțuri cu un diametru interior de minim 100 mm și mai mare. Este utilizată pentru alimentarea cu apă în medii industriale, în sistemele care utilizează un circuit de control mecanic sau electronic în sistemele automate de alimentare cu apă.

Pompa submersibilă verticală din oțel inoxidabil de înaltă eficiență, cu mai multe etape, are eficiență ridicată și consum redus de energie electrică, care este un factor important în ceea ce privește costurile ridicate la energie.

Partea de lucru (partea de pompare) este formată din rotoare, care, datorită lamelor încorporate, presurizează apa sau lichidul pompat.

Toate piesele de pompare au bucșe de echilibrare pentru a reduce dezechilibrul arborelui. Arborele părții de lucru (partea de pompare) este conectat la arborele motorului (motorul electric) printr-un cuplaj de acționare (arborele părții de lucru și motorul electric sunt separate).

Partea de lucru (partea de pompare) este conectată la motorul electric printr-un suport.

Poate alimenta cu apă o clădire cu mai multe etaje și poate crește presiunea în circuitele de alimentare cu apă. De asemenea, poate fi utilizată pentru sisteme  de stingere a incendiilor pentru clădiri cu mai multe etaje.

Mai mult decât atât, pompa submersibilă multietajată Micul Fermier 100QJD, 5000l/h poate fi utilizată pentru instalațiile de înaltă presiune pentru irigarea terenurilor.

bradudan:
Related Post